Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maisons-Alfort F.C Chutabolense
352 Tactiek Melhor k Nada
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 21.6
very good Schieten weak
very good Passen average
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Iversen onderschept slim de pass. Iversen probeert naar een medespeler te passen. Sulak geeft de bal voor. Akmeņgrauzis is nu in balbezit. Akmeņgrauzis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Karolek verovert de bal door een tackle van achteren. Sulak rent richting de bal. Sulak passt de bal zonder na te denken. Akmeņgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmeņgrauzis haalt uit met een fantastische trap. Paliński bokst de bal weg. Ochetan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maisons-Alfort F.C - Chutabolense 1:0

6e minuut.
Malino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iversen is nu in balbezit. Iversen speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Paliński bokst de bal weg.

8e minuut.
Caron rent richting de bal. Cardia rent richting de bal. Caron verovert de bal door een tackle van achteren. Caron passt de bal in één keer door. Gogoncea geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gogoncea heeft problemen om de bal te vangen. Pirilau speelt de bal door. Karolek geeft de bal voor. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sulak probeert naar een medespeler te passen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan passt de bal in één keer door. Akmeņgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmeņgrauzis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Akmeņgrauzis heeft problemen om de bal te vangen. Akmeņgrauzis passt de bal zonder na te denken. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Paliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maisons-Alfort F.C - Chutabolense 2:0

33e minuut.
Akmeņgrauzis geeft een lange en hoge pass. Balelas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Akmeņgrauzis heeft problemen om de bal te vangen. Akmeņgrauzis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Iversen verovert de bal door een tackle van achteren. Iversen met een sublieme pass. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Akmeņgrauzis heeft problemen om de bal te vangen. Akmeņgrauzis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Karolek onderschept slim de pass. Karolek passt de bal zonder na te denken. Gogoncea speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maisons-Alfort F.C - Chutabolense 3:0

42e minuut.
Balelas rent richting de bal. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Akmeņgrauzis heeft problemen om de bal te vangen. Akmeņgrauzis haalt uit met een fantastische trap. Paliński bokst de bal weg.

44e minuut.
Karolek geeft een lange en hoge pass. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Akmeņgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmeņgrauzis draait met de bal, schiet en ... Paliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maisons-Alfort F.C 23%, Chutabolense 77%.
Maisons-Alfort F.C - Chutabolense 3:0

46e minuut.
Malino kopt de bal weg. Sulak is nu in balbezit. Sulak passt de bal in één keer door. Akmeņgrauzis rent richting de bal. Akmeņgrauzis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pirilau kopt de bal weg. Caron bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Paliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Iversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iversen passt de bal zonder na te denken. Ochetan is nu in balbezit. Akmeņgrauzis is nu in balbezit. Akmeņgrauzis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maisons-Alfort F.C - Chutabolense 4:0

58e minuut.
Akmeņgrauzis rent richting de bal. Akmeņgrauzis met een sublieme pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Paliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maisons-Alfort F.C - Chutabolense 5:0

60e minuut.
Gogoncea probeert naar een medespeler te passen. Iversen is nu in balbezit. Iversen probeert naar een medespeler te passen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Karolek kopt de bal weg. Sulak is nu in balbezit. Sulak geeft de bal voor. Daar is Iversen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iversen geeft de bal voor. Paliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akmeņgrauzis rent richting de bal. Akmeņgrauzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maisons-Alfort F.C - Chutabolense 6:0

62e minuut.
Klungelig pakt Ochetan de bal. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Daar is Malino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akmeņgrauzis is nu in balbezit. Akmeņgrauzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maisons-Alfort F.C - Chutabolense 7:0

66e minuut.
Piekarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu onderschept slim de pass. Tatu passt de bal in één keer door. Akmeņgrauzis rent richting de bal. Akmeņgrauzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Iversen met een snelle inworp. Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea geeft de bal voor. Akmeņgrauzis rent richting de bal. Akmeņgrauzis draait met de bal, schiet en ... Paliński bokst de bal weg. Roma probeert de bal met de borst te controleren. Akmeņgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sulak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ochetan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Melréu begaat een overtreding. Karolek raakt geblesseerd tijdens het duel. Karolek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ochetan kopt de bal weg. Akmeņgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmeņgrauzis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan passt de bal zonder na te denken. Akmeņgrauzis rent richting de bal. Akmeņgrauzis haalt uit met een fantastische trap. Paliński bokst de bal weg.

78e minuut.
Sulak is nu in balbezit. Sulak passt de bal met de wreef. Akmeņgrauzis rent richting de bal. Akmeņgrauzis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Nguyen met een sublieme pass. Karolek met een sublieme pass. Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maisons-Alfort F.C - Chutabolense 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maisons-Alfort F.C 18%, Chutabolense 82%.
Maisons-Alfort F.C - Chutabolense 8:0