Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-15 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
za medonju Tactiek v1
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 53.4
matig Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Vignjević geeft een lange en hoge pass. Pogorilić probeert naar een medespeler te passen. Kinkela rent richting de bal. Tucceri onderschept slim de pass. Tucceri haalt uit met een fantastische trap. Puzsár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tucceri is nu in balbezit. Tucceri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Puzsár met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tucceri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pogorilić is nu in balbezit. Pogorilić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Čarakun passt de bal in één keer door. Žiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Žiros geeft een hoge lob. Čarakun rent richting de bal. Čarakun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tucceri verovert de bal door een tackle van achteren. Čarakun onderschept slim de pass. Čarakun met een sublieme pass. Kinkela rent richting de bal. Kinkela draait met de bal, schiet en ... Herghelegiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Sereći is nu in balbezit. Sereći probeert naar een medespeler te passen. Tucceri is nu in balbezit. Tucceri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:0

26e minuut.
Sereći rent richting de bal. Sereći met een sublieme pass. Tucceri is nu in balbezit. Tucceri schiet op doel. Puzsár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 45%, Anaheim Mighty Ducks 55%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:0

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puzsár met een harde bal richting middenveld. Garrincha kopt de bal weg. Završnik is nu in balbezit. Završnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Rovegno komt het veld opgelopen. Nikačev komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pogorilić met een snelle inworp. Tucceri rent richting de bal. Tucceri schiet op doel. Puzsár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:0

88e minuut.
Pogorilić passt de bal met de wreef. Tâlvan rent richting de bal. Čarakun verovert de bal door een tackle van achteren. Čarakun haalt uit met een fantastische trap. Herghelegiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 40%, Anaheim Mighty Ducks 60%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:0