Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-22 19:17
  • Competitiewedstrijd: Naj Tour
  • Stadion: FC Hadi Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
fc tinka huhukov
moja2 Tactiek 352 uprava
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 41.2
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Kuśnierewicz geeft een hoge lob. Jakob is nu in balbezit. Jakob met een sublieme pass. Beňo heeft problemen om de bal te vangen. Beňo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Bayna heeft problemen om de bal te vangen. Bayna passt de bal zonder na te denken. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica schiet op doel. García de la Calle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tinka - huhukov 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Stănică de bal. Ťapko is nu in balbezit. Ťapko probeert naar een medespeler te passen. Zeč bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeč geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kuśnierewicz onderschept slim de pass. Pastorek onderschept slim de pass. Pastorek speelt de bal door. Klungelig pakt Bica de bal. Bica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Choluj speelt de bal door. Holubec kopt de bal weg. Beňo rent richting de bal. Beňo draait met de bal, schiet en ... Choluj probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

26e minuut.
Bartinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartinský passt de bal met de wreef. Holubec probeert naar een medespeler te passen. Beňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beňo draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Bayna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastorek met een sublieme pass. Frasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frasz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Muraś de bal onder controle te krijgen. García de la Calle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bartinský kopt de bal weg. Balbierer rent richting de bal. Beňo onderschept slim de pass. Beňo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kuśnierewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Główka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frasz is nu in balbezit. Frasz haalt uit met een fantastische trap. Paal! García de la Calle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tinka - huhukov 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tinka 67%, huhukov 33%.
fc tinka - huhukov 2:0

54e minuut.
Yahiaoui geeft een lange en hoge pass. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica speelt de bal door. Pastorek rent richting de bal. Pastorek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pastorek is nu in balbezit. Nieus verovert de bal door een tackle van achteren. Nieus passt de bal zonder na te denken. Jakob rent richting de bal. Jakob draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ťapko met een sublieme pass. Holubec rent richting de bal. Holubec geeft een hoge lob. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob haalt uit met een fantastische trap. Choluj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jakob rent richting de bal. Jakob draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tinka 57%, huhukov 43%.
fc tinka - huhukov 2:0