Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huhukov LFC.YNWA
352 uprava Tactiek Magician
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.1 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Nieus heeft problemen om de bal te vangen. Ťapko is nu in balbezit. Ťapko passt de bal zonder na te denken. Jakob is nu in balbezit. Jakob draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nieus kopt de bal weg. Van Himst rent richting de bal. Ťapko met een sublieme pass. Klungelig pakt Holubec de bal. Holubec geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huhukov - LFC.YNWA 1:0

16e minuut.
Daar is Ťapko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ťapko passt de bal zonder na te denken. Daar is Beňo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beňo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huhukov - LFC.YNWA 2:0

22e minuut.
Daar is Hjorting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśnierewicz begaat een overtreding. Hjorting is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alptekin komt bij de bal en schiet. Dinarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García de la Calle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huhukov - LFC.YNWA 2:1

25e minuut.
Dinarte rent richting de bal. Nieus rent richting de bal. Dinarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dinarte krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Weygaert rent richting de bal. Jakob verovert de bal door een tackle van achteren. Jakob met een sublieme pass. Beňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beňo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huhukov - LFC.YNWA 3:1

28e minuut.
Maluśki verovert de bal door een tackle van achteren. Dinarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinarte passt de bal met de wreef. Hjorting is nu in balbezit. Hjorting schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huhukov - LFC.YNWA 3:2

32e minuut.
Hjorting is nu in balbezit. Hjorting probeert naar een medespeler te passen. Nieus verovert de bal door een tackle van achteren. Maluśki is nu in balbezit. Maluśki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Jakob de bal. Jakob geeft een lange en hoge pass. Pedirov heeft problemen om de bal te vangen. Ťapko is nu in balbezit. Ťapko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huhukov 46%, LFC.YNWA 54%.
huhukov - LFC.YNWA 3:2

52e minuut.
Bartinský onderschept slim de pass. Holubec rent richting de bal. Holubec passt de bal in één keer door. Beňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beňo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dinarte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hurduc komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Alptekin met een sublieme pass. Hurduc rent richting de bal. Hurduc met een sublieme pass. Maluśki heeft problemen om de bal te vangen. Maluśki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hurduc verovert de bal door een tackle van achteren. Hurduc met een sublieme pass. Maluśki is nu in balbezit. Maluśki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
huhukov - LFC.YNWA 3:3

75e minuut.
Hurduc heeft problemen om de bal te vangen. Bartinský met een sublieme pass. Ťapko met een sublieme pass. Jakob is nu in balbezit. Jakob haalt uit met een fantastische trap. Moncys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bartinský rent richting de bal. Maluśki onderschept slim de pass. Maluśki passt de bal met de wreef. Hjorting rent richting de bal. Hjorting draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huhukov - LFC.YNWA 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huhukov 38%, LFC.YNWA 62%.
huhukov - LFC.YNWA 3:4