Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-04-29 19:16
  • Competitiewedstrijd: Naj Tour
  • Stadion: FC Hadi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
fc tinka Grand P.
moja2 Tactiek Prueba ATT
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 41.9
average Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen solid


8e minuut.
Sira kopt de bal weg. Bekas is nu in balbezit. Yahiaoui rent richting de bal. Bekas verovert de bal door een tackle van achteren. Bekas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Agredo passt de bal in één keer door. Sira met een sublieme pass. Zwirko rent richting de bal. Zwirko probeert naar een medespeler te passen. Bekas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Boeru is nu in balbezit. Boeru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wągiel de bal. Ceelen rent richting de bal. Ceelen schiet op doel. Choluj bokst de bal weg. Bekas is nu in balbezit. Bekas draait met de bal, schiet en ... Choluj bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tinka - Grand P. 0:1

29e minuut.
Ceelen springt en kopt de bal. Liivak verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boeru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bekas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dragon geeft de bal voor. Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirko passt de bal in één keer door. Ceelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceelen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tinka - Grand P. 0:2

42e minuut.
Dragon speelt de bal door. Bayna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayna passt de bal met de wreef. Frasz is nu in balbezit. Frasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tinka 54%, Grand P. 46%.
fc tinka - Grand P. 0:2

49e minuut.
Zwirko probeert naar een medespeler te passen. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceelen verovert de bal door een tackle van achteren. Ceelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc tinka - Grand P. 0:3

57e minuut.
Bayna speelt de bal door. Dragon geeft de bal voor. Liivak speelt de bal door. Ceelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceelen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tinka - Grand P. 0:4

60e minuut.
Dragon rent richting de bal. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Bica passt de bal in één keer door. Frasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frasz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bekas passt de bal zonder na te denken. Ceelen rent richting de bal. Met opzet legt Wągiel zijn tegenspeler op de grond. Ceelen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ceelen kan niet meer verder spelen. Zürcher komt het veld opgelopen. Sira komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Egelja rent richting de bal. Egelja geeft de bal voor. Bayna speelt de bal door. Bica rent richting de bal. Bica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Balbierer met een sublieme pass. Yahiaoui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bekas is nu in balbezit. Zürcher is nu in balbezit. Zürcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sira is nu in balbezit. Sira passt de bal zonder na te denken. Zürcher rent richting de bal. Zürcher haalt uit met een fantastische trap. Choluj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Sira kopt de bal weg. Zürcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zürcher raakt geblesseerd tijdens het duel. Sira wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tinka 54%, Grand P. 46%.
fc tinka - Grand P. 0:4