Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-05-06 19:17
  • Competitiewedstrijd: Naj Tour
  • Stadion: Mechita Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Grand P. huhukov
Prueba ATT Tactiek 352 uprava
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 40.1
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Muraś geeft een hoge lob. Inworp. Boeru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bekas rent richting de bal. Bekas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bartinský heeft problemen om de bal te vangen. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz speelt de bal door. Bekas is nu in balbezit. Bekas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dragon met een sublieme pass. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieus verovert de bal door een tackle van achteren. Sira verovert de bal door een tackle van achteren. Sira geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sira speelt de bal door. Klungelig pakt Boeru de bal. Boeru probeert naar een medespeler te passen. Bekas is nu in balbezit. Bekas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zwirko geeft de bal voor. Bekas kopt de bal weg. Nieus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zürcher onderschept slim de pass. Zürcher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Egelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Nieus met een snelle inworp. Zeč geeft een lange en hoge pass. Beňo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grand P. 56%, huhukov 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grand P. - huhukov 0:0

47e minuut.
Zeč geeft een lange en hoge pass. Agredo heeft problemen om de bal te vangen. Beňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beňo schiet op doel. Arnal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grand P. - huhukov 0:1

58e minuut.
Nieus met de inworp. Zeč rent richting de bal. Zeč passt de bal zonder na te denken. Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Sira passt de bal met de wreef. Zürcher is nu in balbezit. Zürcher passt de bal zonder na te denken. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Oraloğlu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwirko met de inworp. Sira rent richting de bal. Sira geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Nieus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bartinský zijn tegenspeler op de grond. Bartinský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grand P. 62%, huhukov 38%.
Grand P. - huhukov 0:1