Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Czarni Nakło Blue Mountain State
5-3-2 turniej Tactiek Played A Live
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 49.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Solnicky passt de bal in één keer door. Calatayud is nu in balbezit. Calatayud speelt de bal door. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solnicky is nu in balbezit. Solnicky geeft een lange en hoge pass. Paal! Malina rent richting de bal. Malina schiet op doel. Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Blue Mountain State 0:1

6e minuut.
Inworp. Figaredo met de inworp. Məmmədsoy geeft de bal voor. Cepek springt en kopt de bal. Rose maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Czarni Nakło - Blue Mountain State 1:1

12e minuut.
Calatayud bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatayud met een sublieme pass. Bukovnik rent richting de bal. Bukovnik geeft een hoge lob. Malina maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Calatayud speelt de bal door. Solnicky met een sublieme pass. Malina is nu in balbezit. Malina haalt uit met een fantastische trap. Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Solnicky bereikt de bal nog maar net als eerste. Solnicky passt de bal met de wreef. Chacón speelt de bal door. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina schiet op doel. Mostro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krátký raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skalski komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Məmmədsoy controleert de bal met de borst. Skalski rent richting de bal. Məmmədsoy onderschept slim de pass. Məmmədsoy geeft een lange en hoge pass. Cepek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 63%, Blue Mountain State 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Czarni Nakło - Blue Mountain State 1:1

58e minuut.
Bukovnik met een sublieme pass. Calatayud rent richting de bal. Calatayud met een sublieme pass. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina draait met de bal, schiet en ... Mostro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Calatayud passt de bal in één keer door. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik met een sublieme pass. Malina is nu in balbezit. Malina haalt uit met een fantastische trap. Mostro bokst de bal weg.

74e minuut.
Antczak geeft een lange en hoge pass. Calatayud kopt de bal weg. Malina is nu in balbezit. Malina draait met de bal, schiet en ... Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Blue Mountain State 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 59%, Blue Mountain State 41%.
KS Czarni Nakło - Blue Mountain State 1:2