Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Czarni Nakło eksplozija
4-3-3 turniej Tactiek F A Š N I K
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 57.3
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Polak onderschept slim de pass. Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepek onderschept slim de pass. Cepek haalt uit met een fantastische trap. Miriounis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gršković passt de bal zonder na te denken. Berak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figaredo. Figaredo krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Peranović passt de bal met de wreef. Berak is nu in balbezit. Figaredo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figaredo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

9e minuut.
Rumian probeert naar een medespeler te passen. Gršković geeft de bal voor. Peranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranović draait met de bal, schiet en ... Mostro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chacón controleert de bal met de borst. Orešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranović rent richting de bal. Peranović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - eksplozija 0:1

19e minuut.
Vištica probeert naar een medespeler te passen. Polak probeert naar een medespeler te passen. Berak is nu in balbezit. Berak geeft een hoge lob. Orešković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Orešković is nu in balbezit. Berak rent richting de bal. Berak haalt uit met een fantastische trap. Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - eksplozija 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 77%, eksplozija 23%.
KS Czarni Nakło - eksplozija 0:2

58e minuut.
Chacón geeft een hoge lob. Inworp. Berak met de inworp. Peranović rent richting de bal. Peranović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Peranović de bal. Ruiz Díaz is nu in balbezit. Vištica onderschept slim de pass. Orešković is nu in balbezit. Orešković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Polak probeert naar een medespeler te passen. Dekleva is nu in balbezit. Dekleva met een sublieme pass. Orešković rent richting de bal. Orešković haalt uit met een fantastische trap. Mostro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Orešković rent richting de bal. Dekleva is nu in balbezit. Dekleva met een sublieme pass. Orešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Orešković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Məmmədsoy heeft problemen om de bal te vangen. Berak is nu in balbezit. Berak passt de bal zonder na te denken. Peranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 80%, eksplozija 20%.
KS Czarni Nakło - eksplozija 0:2