Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Czarni Nakło eksplozija
5-3-2 turniej Tactiek KIN 2000 ko
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 55.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen formidabel


10e minuut.
Brajović speelt de bal door. Berak rent richting de bal. Berak passt de bal in één keer door. Orešković is nu in balbezit. Orešković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mostro speelt de bal door. Brajović rent richting de bal. Brajović geeft de bal voor. Orešković is nu in balbezit. Orešković haalt uit met een fantastische trap. Mostro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Peranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranović passt de bal met de wreef. Orešković is nu in balbezit. Orešković draait met de bal, schiet en ... Mostro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - eksplozija 0:1

27e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Repuh onderschept slim de pass. Repuh met een sublieme pass. Budimčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Budimčević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Berak passt de bal in één keer door. Orešković rent richting de bal. Orešković passt de bal in één keer door. Peranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranović schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 56%, eksplozija 44%.
KS Czarni Nakło - eksplozija 0:1

50e minuut.
Rumian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Repuh rent richting de bal. Scarlat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scarlat krijgt een gele kaart.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scarlat zal de hoekschop nemen. Daar is Cepek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Miriounis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cepek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Czarni Nakło - eksplozija 1:1

64e minuut.
Budimčević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dekleva komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rumian met de inworp. Repuh is nu in balbezit. Scarlat onderschept slim de pass. Scarlat geeft een hoge lob. Miriounis bokst de bal weg. Cepek is nu in balbezit. Cepek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - eksplozija 2:1

75e minuut.
Specchia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dekleva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peranović is nu in balbezit. Peranović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Figaredo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Məmmədsoy rent richting de bal. Berak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berak krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Dekleva geeft de bal voor. Peranović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacón. Peranović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gršković neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mostro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 49%, eksplozija 51%.
KS Czarni Nakło - eksplozija 2:1