Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-05-06 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: nk simultanka Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
nk simultanka Kufle
53k1 Tactiek na marzenke 2
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 54.7
average Schieten good
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


6e minuut.
Gadelha met een sublieme pass. Vladu rent richting de bal. Vladu passt de bal in één keer door. Reinikainen is nu in balbezit. Reinikainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Erić probeert naar een medespeler te passen. Smoljan rent richting de bal. Smoljan passt de bal met de wreef. Stanić rent richting de bal. Stanić schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Gadelha kopt de bal weg. Burela is nu in balbezit. Reinikainen onderschept slim de pass. Reinikainen speelt de bal door. Niţu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - Kufle 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk simultanka 42%, Kufle 58%.
nk simultanka - Kufle 0:1

47e minuut.
Caiazzo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Justra de bal onder controle te krijgen. Vladu rent richting de bal. Vladu schiet op doel. Stanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - Kufle 0:2

48e minuut.
Lukašek rent richting de bal. Lukašek passt de bal met de wreef. Reinikainen is nu in balbezit. Reinikainen schiet op doel. Stanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Burela geeft een hoge lob. Inworp. Niţu met een snelle inworp. Reinikainen is nu in balbezit. Reinikainen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Reinikainen rent richting de bal. Reinikainen probeert naar een medespeler te passen. Vladu rent richting de bal. Vladu schiet op doel. Stanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk simultanka - Kufle 0:3

61e minuut.
Jandrijević passt de bal zonder na te denken. Vladu rent richting de bal. Vladu passt de bal in één keer door. Reinikainen is nu in balbezit. Reinikainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Ráth geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lukašek met een snelle inworp. Jandrijević rent richting de bal. Jandrijević geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lukašek rent richting de bal. Ráth begaat een overtreding. Lukašek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lukašek met een snel genomen vrije trap. Smoljan is nu in balbezit. Smoljan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk simultanka 50%, Kufle 50%.
nk simultanka - Kufle 0:3