Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jucatorii RABIGANII
Normal Tactiek Dinamo
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.1 gemiddelde waardering 42.3
average Schieten good
poor Passen very good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Theodorescu passt de bal met de wreef. Szczotok rent richting de bal. Szczotok passt de bal zonder na te denken. Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Atasie trapt de bal weg van het doel. Szczotok kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogantini de bal. Hesters rent richting de bal. Hesters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:1

4e minuut.
Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft de bal voor. Khalvashi kopt de bal weg. Rogantini controleert de bal met de borst. Rogantini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Solomon is nu in balbezit. Borbás onderschept slim de pass. Rogantini is nu in balbezit. Rogantini schiet op doel. Atasie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:2

8e minuut.
Szczotok bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotok probeert naar een medespeler te passen. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel. Atasie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:3

16e minuut.
Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters rent richting de bal. Hesters probeert naar een medespeler te passen. Rogantini is nu in balbezit. Rogantini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Khalvashi kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogantini de bal. Rogantini passt de bal in één keer door. Borbás rent richting de bal. Borbás schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Hesters probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rogantini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogantini probeert naar een medespeler te passen. Borbás heeft problemen om de bal te vangen. Borbás draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:4

35e minuut.
Klungelig pakt Kanov de bal. Kanov met een sublieme pass. Hesters probeert naar een medespeler te passen. Rogantini is nu in balbezit. Rogantini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:5

36e minuut.
Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Teska met een sublieme pass. Kanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rogantini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogantini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Leste speelt de bal door. Hesters kopt de bal weg. Daar is Marius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borbás is nu in balbezit. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hesters is nu in balbezit. Hesters geeft de bal voor. Rogantini rent richting de bal. Rogantini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:6

45e minuut.
Szczotok passt de bal zonder na te denken. Daar is Rogantini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu is nu in balbezit. Rogantini onderschept slim de pass. Rogantini draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Borbás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jucatorii 73%, RABIGANII 27%.
jucatorii - RABIGANII 0:6

51e minuut.
Daar is Kanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanov passt de bal met de wreef. Borbás rent richting de bal. Borbás schiet op doel. Atasie probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hesters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters speelt de bal door. Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini haalt uit met een fantastische trap. Atasie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:7

58e minuut.
Theodorescu kopt de bal weg. Daar is Hesters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesters speelt de bal door. Kanov heeft problemen om de bal te vangen. Kanov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Anastasijević met de inworp. Kanov probeert de bal met de borst te controleren. Kanov geeft een hoge lob. Atasie probeert wanhopig de bal te grijpen. Rogantini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:8

64e minuut.
Decebal rent richting de bal. Hesters onderschept slim de pass. Hesters speelt de bal door. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:9

68e minuut.
Ristoiu geeft een lange en hoge pass. Szczotok is nu in balbezit. Szczotok geeft een lange en hoge pass. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás schiet op doel. Atasie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogantini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:10

71e minuut.
Marius probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kanov met de inworp. Hesters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogantini heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Atasie probeert naar een medespeler te passen. Hesters kan de bal niet met de borst controleren. Hesters passt de bal met de wreef. Borbás bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:11

77e minuut.
Hesters met een sublieme pass. Szczotok rent richting de bal. Szczotok speelt de bal door. Rogantini is nu in balbezit. Rogantini haalt uit met een fantastische trap. Atasie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters verovert de bal door een tackle van achteren. Hesters met een sublieme pass. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Borbás passt de bal in één keer door. Szczotok bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotok passt de bal in één keer door. Hesters is nu in balbezit. Hesters schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Szczotok geeft de bal voor. Borbás is nu in balbezit. Borbás passt de bal zonder na te denken. Rogantini is nu in balbezit. Rogantini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:12

87e minuut.
Kanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hesters speelt de bal door. Rogantini rent richting de bal. Rogantini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Borbás heeft problemen om de bal te vangen. Borbás haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Borbás de bal. Borbás met een sublieme pass. Rogantini rent richting de bal. Rogantini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ristoiu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
jucatorii - RABIGANII 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jucatorii 83%, RABIGANII 17%.
jucatorii - RABIGANII 0:13