Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellboys FCKanik
hell Tactiek new_idea_1
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 48
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
32.2 gemiddelde waardering 52.8
weak Schieten incredible
average Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Berny is nu in balbezit. Tromp verovert de bal door een tackle van achteren. Erostarbe Tubilla is nu in balbezit. Tromp is nu in balbezit. Tromp draait met de bal, schiet en ... Zrnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Arouca da Silva is nu in balbezit. Arouca da Silva geeft een lange en hoge pass. Gortatowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tromp de bal. Tromp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz haalt uit met een fantastische trap. Zrnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCKanik 0:1

6e minuut.
Daar is Erostarbe Tubilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tromp rent richting de bal. Tromp passt de bal in één keer door. Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Flegas probeert naar een medespeler te passen. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny geeft een hoge lob. Tromp rent richting de bal. Tromp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cieślewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Tromp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tromp met een sublieme pass. Klungelig pakt Erostarbe Tubilla de bal. Erostarbe Tubilla schiet op doel. Zrnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erostarbe Tubilla is nu in balbezit. Erostarbe Tubilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCKanik 0:2

14e minuut.
Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Cieślewicz speelt de bal door. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp haalt uit met een fantastische trap. Zrnić bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spandowski neemt de hoekschop. Cieślewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCKanik 0:3

16e minuut.
Butuşan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cieślewicz de bal. Filippo rent richting de bal. Cieślewicz onderschept slim de pass. Cieślewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Filippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prātnieks is nu in balbezit. Prātnieks passt de bal zonder na te denken. Tromp heeft problemen om de bal te vangen. Tromp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Erostarbe Tubilla is nu in balbezit. Klungelig pakt Filippo de bal. Cieślewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślewicz draait met de bal, schiet en ... Zrnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCKanik 0:4

21e minuut.
Spandowski passt de bal in één keer door. Tromp rent richting de bal. Tromp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cieślewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieślewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Szatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Oleszkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Oleszkiewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oleszkiewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Erostarbe Tubilla speelt de bal door. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz is nu in balbezit. Cieślewicz draait met de bal, schiet en ... Zrnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCKanik 0:5

28e minuut.
Tromp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cieślewicz de bal. Cieślewicz passt de bal met de wreef. Erostarbe Tubilla rent richting de bal. Erostarbe Tubilla draait met de bal, schiet en ... Zrnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prātnieks zal de hoekschop nemen. Tromp springt en kopt de bal. Zrnić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCKanik 0:6

29e minuut.
Gortatowski onderschept slim de pass. Gortatowski passt de bal met de wreef. Arouca da Silva is nu in balbezit. Tromp is nu in balbezit. Tromp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Jędras geeft de bal voor. Cieślewicz kan de bal niet met de borst controleren. Filippo rent richting de bal. Tromp is nu in balbezit. Tromp schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Arouca da Silva geeft de bal voor. Inworp. Spandowski met de inworp. Tromp rent richting de bal. Tromp haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Spandowski met een snelle inworp. Prātnieks is nu in balbezit. Prātnieks geeft een hoge lob. Erostarbe Tubilla rent richting de bal. Erostarbe Tubilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellboys 72%, FCKanik 28%.
Hellboys - FCKanik 0:6

46e minuut.
Jędras geeft de bal voor. Berny heeft problemen om de bal te vangen. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Erostarbe Tubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Erostarbe Tubilla schiet op doel. Zrnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCKanik 0:7

49e minuut.
Prātnieks probeert naar een medespeler te passen. Spandowski probeert naar een medespeler te passen. Prātnieks met een sublieme pass. Erostarbe Tubilla rent richting de bal. Erostarbe Tubilla schiet op doel. Zrnić bokst de bal weg. Cieślewicz is nu in balbezit. Cieślewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCKanik 0:8

50e minuut.
Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Erostarbe Tubilla is nu in balbezit. Met opzet legt Rubnický zijn tegenspeler op de grond. Rubnický krijgt een gele kaart. Erostarbe Tubilla roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Erostarbe Tubilla kan niet meer verder spelen. Vĩnh Hưng komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ostrowski probeert naar een medespeler te passen. Tromp kopt de bal weg. Berny bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng onderschept slim de pass. Vĩnh Hưng schiet op doel. Zrnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Filippo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butuşan rent richting de bal. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jedynak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goodison komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Rubnický de bal. Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz met een sublieme pass. Tromp is nu in balbezit. Tromp schiet op doel. Zrnić bokst de bal weg. Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Vĩnh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCKanik 0:9

61e minuut.
Jagiełło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny onderschept slim de pass. Prātnieks met een sublieme pass. Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng draait met de bal, schiet en ... Zrnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Goodison passt de bal zonder na te denken. Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng geeft een lange en hoge pass. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Vĩnh Hưng passt de bal zonder na te denken. Cieślewicz rent richting de bal. Cieślewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Spandowski is nu in balbezit. Spandowski passt de bal zonder na te denken. Arouca da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp onderschept slim de pass. Tromp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Prātnieks met een sublieme pass. Zrnić met een sublieme pass. Butuşan kopt de bal weg. Cieślewicz is nu in balbezit. Cieślewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Spandowski passt de bal in één keer door. Vĩnh Hưng rent richting de bal. Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Zrnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCKanik 0:10

81e minuut.
Klungelig pakt Sablik de bal. Tromp onderschept slim de pass. Tromp probeert naar een medespeler te passen. Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zrnić speelt de bal door. Prātnieks kopt de bal weg. Vĩnh Hưng kan de bal niet met de borst controleren. Vĩnh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - FCKanik 0:11

88e minuut.
Zrnić probeert naar een medespeler te passen. Spandowski kopt de bal weg. Daar is Tromp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tromp haalt uit met een fantastische trap. Zrnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellboys 80%, FCKanik 20%.
Hellboys - FCKanik 0:11