Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Star BRIGHTONS FC
OFF_MAX Tactiek 5-2-3
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
72.5 gemiddelde waardering 62.3
formidable Schieten very good
incredible Passen very good
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Mandzyuk is nu in balbezit. Mandzyuk geeft een lange en hoge pass. Praça kopt de bal weg. Chmielak is nu in balbezit. Chmielak schiet op doel. Young bokst de bal weg.

11e minuut.
Emmerson geeft een lange en hoge pass. Silva Neto probeert naar een medespeler te passen. Puhl probeert naar een medespeler te passen. Arsenescu heeft problemen om de bal te vangen. Arsenescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mandzyuk rent richting de bal. Silva Neto onderschept slim de pass. Pullicino Orland met een sublieme pass. Barini rent richting de bal. Barini schiet op doel. Coull bokst de bal weg.

24e minuut.
Kempf geeft een hoge lob. Criţă is nu in balbezit. Puhl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puhl krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pullicino Orland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arpa is nu in balbezit. Kempf verovert de bal door een tackle van achteren. Kempf geeft een hoge lob. Barini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Star 46%, BRIGHTONS FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Star - BRIGHTONS FC 0:0

58e minuut.
Puhl is nu in balbezit. Puhl passt de bal met de wreef. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barini onderschept slim de pass. Barini schiet op doel. Coull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Star - BRIGHTONS FC 1:0

60e minuut.
Inworp. Arsenescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kempf rent richting de bal. Kempf geeft een hoge lob. Puhl maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barini probeert de bal met de borst te controleren. Barini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Star - BRIGHTONS FC 2:0

64e minuut.
Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiert rent richting de bal. Met opzet legt Puhl zijn tegenspeler op de grond. Puhl krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Kempf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempf passt de bal zonder na te denken. Pullicino Orland is nu in balbezit. Pullicino Orland geeft een lange en hoge pass. Barini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Star - BRIGHTONS FC 3:0

85e minuut.
Kempf speelt de bal door. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu met een sublieme pass. Barini is nu in balbezit. Barini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Star - BRIGHTONS FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Star 38%, BRIGHTONS FC 62%.
Green Star - BRIGHTONS FC 4:0