Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-02 17:04
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: San Gino
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Scarpones FC u varvir fc 1983
elbasso2 Tactiek sperimental
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
69.5 gemiddelde waardering 70.2
outstanding Schieten formidable
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


9e minuut.
Hurduc passt de bal in één keer door. McKenna rent richting de bal. Vomvolakis onderschept slim de pass. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ... Ulutürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - u varvir fc 1983 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Vomvolakis de bal. McKenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis verovert de bal door een tackle van achteren. Vomvolakis haalt uit met een fantastische trap. Ulutürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - u varvir fc 1983 2:0

23e minuut.
Vomvolakis haalt uit met een fantastische trap. Bracco heeft problemen om de bal te vangen. Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija schiet op doel. Ulutürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - u varvir fc 1983 3:0

25e minuut.
Grøtterud speelt de bal door. Gmür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmür passt de bal zonder na te denken. Vomvolakis rent richting de bal. Vomvolakis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - u varvir fc 1983 4:0

31e minuut.
McKenna verovert de bal door een tackle van achteren. McKenna passt de bal in één keer door. Kłodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodkowski haalt uit met een fantastische trap. Pirela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - u varvir fc 1983 4:1

32e minuut.
Justesen speelt de bal door. Ðức Anh heeft problemen om de bal te vangen. Gmür is nu in balbezit. Gmür geeft een hoge lob. Kurdulija maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Funari kopt de bal weg. Kılınç rent richting de bal. Milner onderschept slim de pass. Kłodkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłodkowski draait met de bal, schiet en ... Pirela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ulutürk probeert naar een medespeler te passen. Hurduc rent richting de bal. Kurttekin begaat een overtreding. Kurttekin krijgt een gele kaart.

40e minuut.
McKenna speelt de bal door. Wolik geeft een lange en hoge pass. Kłodkowski rent richting de bal. Kłodkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - u varvir fc 1983 4:2

41e minuut.
Ðức Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Gmür heeft problemen om de bal te vangen. Gmür passt de bal met de wreef. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 42%, u varvir fc 1983 58%.
Scarpones FC - u varvir fc 1983 4:2

48e minuut.
Codrescu geeft de bal voor. Vomvolakis kopt de bal weg. Gmür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmür geeft een hoge lob. Vomvolakis springt en kopt de bal. Ulutürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Funari verovert de bal door een tackle van achteren. Funari geeft een lange en hoge pass. Milner heeft problemen om de bal te vangen. Kłodkowski is nu in balbezit. Kłodkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Milner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin onderschept slim de pass. Kılınç rent richting de bal. Kılınç schiet op doel. Pirela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - u varvir fc 1983 4:3

56e minuut.
Kurdulija passt de bal in één keer door. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Kurdulija speelt de bal door. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gmür passt de bal in één keer door. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija draait met de bal, schiet en ... Ulutürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - u varvir fc 1983 5:3

62e minuut.
Milner probeert naar een medespeler te passen. Codrescu speelt de bal door. McKenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis onderschept slim de pass. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ... Ulutürk bokst de bal weg. Kurdulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdulija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - u varvir fc 1983 6:3

69e minuut.
Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija geeft een lange en hoge pass. Vomvolakis kopt de bal weg. Justesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Justesen schiet op doel. Ulutürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurdulija neemt de hoekschop. Vomvolakis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Wolik de bal onder controle te krijgen. Mrkić is nu in balbezit. Kurdulija verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdulija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - u varvir fc 1983 7:3

73e minuut.
Kłodkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Funari bereikt de bal nog maar net als eerste. Funari geeft een hoge lob. Kłodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kılınç is nu in balbezit. Kılınç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - u varvir fc 1983 7:4

76e minuut.
Gmür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmür passt de bal met de wreef. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ... Ulutürk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - u varvir fc 1983 8:4

77e minuut.
Deniz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 44%, u varvir fc 1983 56%.
Scarpones FC - u varvir fc 1983 8:4