Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bal op het Dak 3 Athlétic Saint-Jean Le Brique
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 39.1
poor Schieten very good
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Linder geeft een hoge lob. Vaicekevičius kopt de bal weg. Baum heeft problemen om de bal te vangen. Prina rent richting de bal. Prina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Slović rent richting de bal. Douglas onderschept slim de pass. Prina onderschept slim de pass. Prina schiet op doel. Linder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bal op het Dak 3 - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:1

14e minuut.
Duvillier onderschept slim de pass. Duvillier passt de bal in één keer door. Slović is nu in balbezit. Slović haalt uit met een fantastische trap. Linder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bal op het Dak 3 - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:2

20e minuut.
Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios begaat een overtreding. Blom is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blom zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hamel is nu in balbezit. Hamel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Meijer heeft problemen om de bal te vangen. Malkhazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhazyan speelt de bal door. Slović bereikt de bal nog maar net als eerste. Slović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Prina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Slović de bal. Slović schiet op doel. Linder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Linder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bal op het Dak 3 - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:3

31e minuut.
Linder geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duvillier met een snelle inworp. Vasari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasari geeft een hoge lob. Linder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Slović is nu in balbezit. Slović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bal op het Dak 3 - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:4

34e minuut.
Prina is nu in balbezit. Prina passt de bal in één keer door. Slović bereikt de bal nog maar net als eerste. Slović draait met de bal, schiet en ... Linder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bal op het Dak 3 - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:5

36e minuut.
Prina rent richting de bal. Fränkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fränkel passt de bal zonder na te denken. Hamel is nu in balbezit. Hamel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Manu kan de bal niet met de borst controleren. Baum geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Meijer de bal. Slović bereikt de bal nog maar net als eerste. Slović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Linder geeft een hoge lob. Duvillier heeft problemen om de bal te vangen. Duvillier met een sublieme pass. Vasari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bal op het Dak 3 75%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 25%.
Bal op het Dak 3 - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:5

48e minuut.
Fränkel kopt de bal weg. Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft een lange en hoge pass. Slović bereikt de bal nog maar net als eerste. Slović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pappot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malkhazyan is nu in balbezit. Malkhazyan passt de bal zonder na te denken. Prina rent richting de bal. Prina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Douglas met een sublieme pass. Vasari is nu in balbezit. Vasari geeft een hoge lob. Slović rent richting de bal. Slović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bal op het Dak 3 - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:6

65e minuut.
Vasari probeert naar een medespeler te passen. Prina bereikt de bal nog maar net als eerste. Blom rent richting de bal. Prina onderschept slim de pass. Prina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bal op het Dak 3 - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:7

73e minuut.
Slović springt en kopt de bal. Daar is Linder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meijer is nu in balbezit. Prina verovert de bal door een tackle van achteren. Prina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Linder trapt de bal weg van het doel. Barrios kopt de bal weg. Klungelig pakt Prina de bal. Prina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bal op het Dak 3 - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:8

83e minuut.
Vergori geeft een hoge lob. Slović kopt de bal weg. Linder probeert de bal met de borst te controleren. Prina onderschept slim de pass. Prina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Blom de bal. Prina rent richting de bal. Prina passt de bal zonder na te denken. Slović rent richting de bal. Slović schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bal op het Dak 3 77%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 23%.
Bal op het Dak 3 - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:8