Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnout United AFC Mustangs
links Tactiek 5-3-2A
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 1
64.3 gemiddelde waardering 63
very good Schieten formidable
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Mihail controleert de bal met de borst. Imschweiler geeft een hoge lob. Veil bereikt de bal nog maar net als eerste. Veil haalt uit met een fantastische trap. de la Ossa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - AFC Mustangs 1:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Wesely de bal onder controle te krijgen. Mihail rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihail neemt de hoekschop. Ormrod krijgt zijn hoofd ertegen. Janjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Koblak passt de bal in één keer door. Mihail rent richting de bal. Met opzet legt Bedoya zijn tegenspeler op de grond. Bedoya krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gambetta verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Koblak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mihail met een snelle inworp. Ziering bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormrod verovert de bal door een tackle van achteren. Ormrod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - AFC Mustangs 1:1

20e minuut.
Tabor bereikt de bal nog maar net als eerste. Koblak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gambetta. Gambetta krijgt een gele kaart. Koblak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koblak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ormrod bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormrod draait met de bal, schiet en ... Janjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Mihail rent richting de bal. Mihail passt de bal in één keer door. Ormrod bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormrod haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Spinu probeert de bal met de borst te controleren. Gambetta is nu in balbezit. Gambetta geeft een hoge lob. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Spinu passt de bal in één keer door. Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler passt de bal in één keer door. Wesely is nu in balbezit. Wesely draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Alias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 65%, AFC Mustangs 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burnout United - AFC Mustangs 1:1

50e minuut.
Imschweiler speelt de bal door. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev passt de bal met de wreef. Wesely rent richting de bal. Wesely draait met de bal, schiet en ... de la Ossa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Imschweiler geeft een hoge lob. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. de la Ossa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat de la Ossa niet meer kan verder spelen. Jacques komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail met een sublieme pass. Devriendt rent richting de bal. Devriendt schiet op doel. Janjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Ormrod bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormrod verovert de bal door een tackle van achteren. Ormrod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - AFC Mustangs 1:2

61e minuut.
Tabor rent richting de bal. Tabor passt de bal zonder na te denken. Ormrod bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormrod schiet op doel. Janjić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - AFC Mustangs 1:3

64e minuut.
Tabor verovert de bal door een tackle van achteren. Tabor passt de bal zonder na te denken. Devriendt rent richting de bal. Gambetta onderschept slim de pass. Gambetta geeft een hoge lob. Jacques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bódis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Koblak verovert de bal door een tackle van achteren. Koblak met een sublieme pass. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Gambetta passt de bal in één keer door. Zordan onderschept slim de pass. Wesely kan de bal niet met de borst controleren. Wesely draait met de bal, schiet en ... Jacques werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - AFC Mustangs 2:3

78e minuut.
Imschweiler passt de bal met de wreef. Spinu rent richting de bal. Spinu geeft een hoge lob. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Spinu met een sublieme pass. Zordan speelt de bal door. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. Jacques probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gambetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambetta passt de bal in één keer door. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Janjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - AFC Mustangs 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 62%, AFC Mustangs 38%.
Burnout United - AFC Mustangs 2:4