Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minimax Rensby
juniori Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 17.4
redelijk Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Dinkić rent richting de bal. Dinkić met een sublieme pass. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 1:0

8e minuut.
Dinkić rent richting de bal. Dinkić speelt de bal door. Vučina rent richting de bal. Vučina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vučina is nu in balbezit. Vučina passt de bal zonder na te denken. Matijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizdek rent richting de bal. Pizdek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dinkić passt de bal zonder na te denken. Glomuz rent richting de bal. Vučina onderschept slim de pass. Vučina schiet op doel. Škarpona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Škarpona niet meer kan verder spelen. Sindičić komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Dinkić rent richting de bal. Dinkić passt de bal zonder na te denken. Pizdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina rent richting de bal. Vučina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Radešić is nu in balbezit. Šerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Radešić verovert de bal door een tackle van achteren. Radešić geeft een lange en hoge pass. Zeljko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 2:0

24e minuut.
Dinkić verovert de bal door een tackle van achteren. Dinkić geeft de bal voor. Daar is Glomuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vučina is nu in balbezit. Vučina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Glomuz is nu in balbezit. Vučina verovert de bal door een tackle van achteren. Vučina met een sublieme pass. Zeljko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeljko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Grubić is nu in balbezit. Grubić passt de bal in één keer door. Dinkić geeft de bal voor. Vučina rent richting de bal. Vučina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hozjak verovert de bal door een tackle van achteren. Radešić geeft de bal voor. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sindičić trapt de bal weg. Dinkić geeft de bal voor. Vučina rent richting de bal. Vučina draait met de bal, schiet en ... Sindičić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Matijić met een sublieme pass. Šerer is nu in balbezit. Radešić verovert de bal door een tackle van achteren. Radešić geeft een hoge lob. Vučina maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 23%, Rensby 77%.
Minimax - Rensby 2:0

48e minuut.
Dinkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkić passt de bal zonder na te denken. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina draait met de bal, schiet en ... Sindičić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 3:0

50e minuut.
Vukajlović met de inworp. Pizdek probeert de bal met de borst te controleren. Hozjak rent richting de bal. Radešić rent richting de bal. Radešić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dinkić is nu in balbezit. Dinkić passt de bal met de wreef. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina schiet op doel. Sindičić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - Rensby 4:0

75e minuut.
Hozjak heeft problemen om de bal te vangen. Pizdek verovert de bal door een tackle van achteren. Pizdek met een sublieme pass. Vučina is nu in balbezit. Vučina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pizdek met een sublieme pass. Raun bereikt de bal nog maar net als eerste. Raun geeft de bal voor. Zeljko rent richting de bal. Zeljko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Matijić rent richting de bal. Pizdek verovert de bal door een tackle van achteren. Pizdek speelt de bal door. Zeljko is nu in balbezit. Zeljko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 19%, Rensby 81%.
Minimax - Rensby 4:0