Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
universitario de trujillo barcelonperua
U Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
43 Doelpogingen 0
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 18.4
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Prusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusak met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. Segura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jakobson is nu in balbezit. Jakobson haalt uit met een fantastische trap. Casavilca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Rokicki passt de bal zonder na te denken. Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Węglarz. Węglarz krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mąka is nu in balbezit. Mąka probeert naar een medespeler te passen. Prusak rent richting de bal. Prusak geeft de bal voor. Węglarz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 1:0

10e minuut.
Daar is Węglarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz onderschept slim de pass. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 2:0

12e minuut.
Mata-Sete bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Mąka is nu in balbezit. Mąka geeft een lange en hoge pass. Węglarz springt en kopt de bal. Casavilca bokst de bal weg.

14e minuut.
Mąka met een sublieme pass. Rokicki is nu in balbezit. Rokicki passt de bal met de wreef. Węglarz rent richting de bal. Węglarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 3:0

15e minuut.
Prusak passt de bal in één keer door. Rokicki met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mata-Sete passt de bal zonder na te denken. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokicki rent richting de bal. Rokicki draait met de bal, schiet en ... Casavilca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 4:0

19e minuut.
Inworp. Jakobson met een snelle inworp. Mata-Sete is nu in balbezit. Rokicki rent richting de bal. Rokicki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casavilca met een harde bal richting middenveld. Mata-Sete kopt de bal weg. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 5:0

26e minuut.
Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokicki is nu in balbezit. Rokicki met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz schiet op doel. Casavilca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Vela rent richting de bal. Węglarz verovert de bal door een tackle van achteren. Rokicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokicki schiet op doel. Casavilca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 6:0

29e minuut.
Mąka speelt de bal door. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakobson krijgt een gele kaart. Caro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Casavilca trapt de bal weg van het doel. Midlej kopt de bal weg. Węglarz is nu in balbezit. Rokicki is nu in balbezit. Rokicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mata-Sete verovert de bal door een tackle van achteren. Mata-Sete probeert naar een medespeler te passen. Rokicki met een sublieme pass. Węglarz rent richting de bal. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Madgearu kopt de bal weg. Prusak heeft problemen om de bal te vangen. Prusak geeft een lange en hoge pass. Węglarz springt en kopt de bal. Casavilca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 7:0

37e minuut.
Rokicki is nu in balbezit. Rokicki met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 8:0

40e minuut.
Daar is Rokicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglarz rent richting de bal. Rokicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universitario de trujillo 17%, barcelonperua 83%.
universitario de trujillo - barcelonperua 9:0

47e minuut.
Caro probeert de bal met de borst te controleren. Rokicki met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusak rent richting de bal. Prusak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rokicki rent richting de bal. Rokicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Briones de bal. Węglarz rent richting de bal. Węglarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Jakobson bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakobson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Midlej rent richting de bal. Midlej geeft een lange en hoge pass. Daar is Briones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Rokicki is nu in balbezit. Rokicki met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz schiet op doel. Casavilca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Mąka geeft de bal voor. Briones rent richting de bal. Met opzet legt Węglarz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Węglarz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Madgearu onderschept slim de pass. Madgearu heeft problemen om de bal te vangen. Madgearu probeert naar een medespeler te passen. Rokicki is nu in balbezit. Rokicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Prusak heeft problemen om de bal te vangen. Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka passt de bal met de wreef. Rokicki rent richting de bal. Rokicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 10:0

64e minuut.
Rokicki is nu in balbezit. Rokicki passt de bal in één keer door. Mata-Sete rent richting de bal. Midlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Midlej geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Midlej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata-Sete is nu in balbezit. Mata-Sete passt de bal zonder na te denken. Prusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 11:0

68e minuut.
Rokicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokicki speelt de bal door. Prusak met een sublieme pass. Rokicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokicki schiet op doel. Casavilca bokst de bal weg. Rokicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Casavilca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mata-Sete neemt de hoekschop. Klungelig pakt Prusak de bal. Prusak draait met de bal, schiet en ... Casavilca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mąka rent richting de bal. Mąka passt de bal in één keer door. Mata-Sete is nu in balbezit. Mata-Sete draait met de bal, schiet en ... Casavilca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 12:0

73e minuut.
Segura is nu in balbezit. Segura geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Briones de bal onder controle te krijgen. Mata-Sete is nu in balbezit. Mata-Sete probeert naar een medespeler te passen. Casavilca bokst de bal weg. Rokicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokicki schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Prusak is nu in balbezit. Segura geeft een lange en hoge pass. Midlej kopt de bal weg. Rokicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rokicki is nu in balbezit. Klungelig pakt Rokicki de bal. Rokicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Briones de bal onder controle te krijgen. Casavilca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 13:0

85e minuut.
Mata-Sete speelt de bal door. Rokicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokicki geeft een lange en hoge pass. Prusak kan de bal niet met de borst controleren. Prusak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mąka passt de bal zonder na te denken. Mata-Sete rent richting de bal. Mata-Sete passt de bal in één keer door. Rokicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokicki schiet op doel. Casavilca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rokicki rent richting de bal. Rokicki schiet op doel. Casavilca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - barcelonperua 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universitario de trujillo 14%, barcelonperua 86%.
universitario de trujillo - barcelonperua 14:0