Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
odette fc Horsemen of the Apocalypse
aparare1 Tactiek 5-4-1
64% Balbezit 36%
35% Spel op eigen helft 65%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 25.2
solid Schieten poor
excellent Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raña met een snelle inworp. van Wissen is nu in balbezit. van Wissen geeft de bal voor. Daar is Modrzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladegaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gavrilescu rent richting de bal. Pîrvu rent richting de bal. Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Buron is nu in balbezit. Buron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Plesník geeft een lange en hoge pass. Torbiński geeft een lange en hoge pass. Buron kopt de bal weg. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Gallo Moreno passt de bal met de wreef. Plesník rent richting de bal. Buron verovert de bal door een tackle van achteren. Buron schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Flaa met een sublieme pass. Raña is nu in balbezit. Raña geeft de bal voor. Buron bereikt de bal nog maar net als eerste. Buron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Horsemen of the Apocalypse 1:0

19e minuut.
Torbiński met een sublieme pass. Gallo Moreno rent richting de bal. Gallo Moreno passt de bal zonder na te denken. Buron is nu in balbezit. Buron haalt uit met een fantastische trap. Sabolić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Taşkın rent richting de bal. Taşkın passt de bal in één keer door. Plesník kan de bal niet met de borst controleren. Buron rent richting de bal. Buron schiet op doel. Sabolić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Horsemen of the Apocalypse 2:0

22e minuut.
Flaa is nu in balbezit. Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Buron bereikt de bal nog maar net als eerste. Buron draait met de bal, schiet en ... Sabolić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Horsemen of the Apocalypse 3:0

27e minuut.
Klungelig pakt Chowaniec de bal. Chowaniec geeft de bal voor. Buron rent richting de bal. Buron schiet op doel. Sabolić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Carabaş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marčinauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marčinauskis geeft een lange en hoge pass. Buron is nu in balbezit. Buron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Horsemen of the Apocalypse 4:0

35e minuut.
Bredahl is nu in balbezit. Bredahl geeft een hoge lob. Buron bereikt de bal nog maar net als eerste. Buron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Horsemen of the Apocalypse 5:0

43e minuut.
Marčinauskis passt de bal met de wreef. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Buron bereikt de bal nog maar net als eerste. Buron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Horsemen of the Apocalypse 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odette fc 36%, Horsemen of the Apocalypse 64%.
odette fc - Horsemen of the Apocalypse 6:0

46e minuut.
Mezarcı komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marčinauskis met de inworp. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buron verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Buron bereikt de bal nog maar net als eerste. Buron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Horsemen of the Apocalypse 7:0

56e minuut.
Mezarcı is nu in balbezit. Mezarcı geeft de bal voor. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu geeft een hoge lob. Buron krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Buitenspel voor Buron. Goede buitenspelval van de verdediging. Zanelli komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı passt de bal met de wreef. Zanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli haalt uit met een fantastische trap. Sabolić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Horsemen of the Apocalypse 8:0

77e minuut.
Zanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mebus verovert de bal door een tackle van achteren. Mebus probeert naar een medespeler te passen. Mezarcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezarcı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Plesník kan de bal niet met de borst controleren. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu met een sublieme pass. Zanelli rent richting de bal. Zanelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Berendei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Zanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli haalt uit met een fantastische trap. Sabolić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı geeft de bal voor. Daar is Plesník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli draait met de bal, schiet en ... Sabolić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Marčinauskis is nu in balbezit. Marčinauskis geeft de bal voor. Mezarcı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli draait met de bal, schiet en ... Sabolić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odette fc 33%, Horsemen of the Apocalypse 67%.
odette fc - Horsemen of the Apocalypse 8:0