Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-09 16:30
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.02
  • Stadion: KAPLAN Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
*MALATYASPOR* Sosrikua
eksik format Tactiek 222
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 30.9
uitmuntend Schieten slecht
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Daar is Dorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răscanu rent richting de bal. Pieczara verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczara haalt uit met een fantastische trap. Mandler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 1:0

4e minuut.
Pieczara onderschept slim de pass. Kırpmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieczara raakt geblesseerd tijdens het duel. Pietryka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montalbán is nu in balbezit. Montalbán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Montalbán is nu in balbezit. Montalbán probeert naar een medespeler te passen. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara draait met de bal, schiet en ... Mandler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Răscanu geeft de bal voor. Pietryka kopt de bal weg. Pieczara rent richting de bal. Pieczara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Răscanu de bal onder controle te krijgen. Mandler bokst de bal weg.

21e minuut.
Jeannol geeft een hoge lob. Pieczara kopt de bal weg. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán haalt uit met een fantastische trap. Mandler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 2:0

25e minuut.
Babuţac passt de bal met de wreef. Kırpmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Çanakkale naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Tsarouchis met een sublieme pass. Fuk is nu in balbezit. Fuk geeft de bal voor. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kırpmaz probeert de bal met de borst te controleren. Pietryka rent richting de bal. Pietryka geeft de bal voor. Pieczara is nu in balbezit. Pieczara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kırpmaz rent richting de bal. Montalbán verovert de bal door een tackle van achteren. Dorgan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montalbán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montalbán wilt de vrije trap nemen. Mandler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *MALATYASPOR* 24%, Sosrikua 76%.
*MALATYASPOR* - Sosrikua 2:0

47e minuut.
Jeannol rent richting de bal. Jeannol geeft een lange en hoge pass. Pieczara kopt de bal weg. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fuk is nu in balbezit. Şandru onderschept slim de pass. Şandru geeft de bal voor. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka passt de bal zonder na te denken. Açıkgöz met een sublieme pass. Pieczara rent richting de bal. Pieczara haalt uit met een fantastische trap. Mandler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 3:0

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mandler niet meer kan verder spelen.

59e minuut.
Pieczara rent richting de bal. Pieczara speelt de bal door. Açıkgöz rent richting de bal. Pieczara is nu in balbezit. Pieczara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Montalbán kan de bal niet met de borst controleren. Montalbán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 4:0

60e minuut.
Kermesoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Türkkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 5:0

65e minuut.
Čomić onderschept slim de pass. Čomić geeft de bal voor. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán probeert naar een medespeler te passen. Pieczara is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 6:0

67e minuut.
Kermesoğlu speelt de bal door. Türkkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara onderschept slim de pass. Açıkgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkgöz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 7:0

75e minuut.
Dorgan rent richting de bal. Dorgan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Açıkgöz met de inworp. Pietryka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 8:0

76e minuut.
Daar is Türkkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montalbán verovert de bal door een tackle van achteren. Montalbán met een sublieme pass. Pieczara is nu in balbezit. Pieczara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 9:0

76e minuut.
Türkkan speelt de bal door. Daar is Kermesoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Açıkgöz de bal. Açıkgöz geeft een hoge lob. Berliński rent richting de bal. Montalbán onderschept slim de pass. Montalbán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 10:0

80e minuut.
Daar is Pietryka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace is nu in balbezit. Wallace geeft een lange en hoge pass. Pieczara is nu in balbezit. Pieczara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 11:0

81e minuut.
Montalbán verovert de bal door een tackle van achteren. Montalbán geeft een hoge lob. Răscanu kopt de bal weg. Açıkgöz is nu in balbezit. Açıkgöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 12:0

82e minuut.
Türkkan speelt de bal door. Kermesoğlu rent richting de bal. Montalbán onderschept slim de pass. Montalbán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 13:0

83e minuut.
Kermesoğlu speelt de bal door. Türkkan heeft problemen om de bal te vangen. Pieczara verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 14:0

84e minuut.
Daar is Türkkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kırpmaz is nu in balbezit. Kırpmaz passt de bal zonder na te denken. Montalbán is nu in balbezit. Montalbán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 15:0

87e minuut.
Babuţac onderschept slim de pass. Babuţac passt de bal in één keer door. Dorgan is nu in balbezit. Pieczara onderschept slim de pass. Pieczara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 16:0

89e minuut.
Klungelig pakt Kırpmaz de bal. Montalbán verovert de bal door een tackle van achteren. Tsarouchis bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán verovert de bal door een tackle van achteren. Montalbán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 17:0

90e minuut.
Türkkan speelt de bal door. Klungelig pakt Kermesoğlu de bal. Türkkan is nu in balbezit. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Sosrikua 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *MALATYASPOR* 21%, Sosrikua 79%.
*MALATYASPOR* - Sosrikua 18:0