Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zelenka ŠK_Slovan Brratislava
442 Tactiek 2
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 41.1
excellent Schieten average
solid Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Janićević rent richting de bal. Janićević passt de bal met de wreef. Lobotka rent richting de bal. Lobotka met een sublieme pass. Sobay geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Lobotka met een sublieme pass. Draba rent richting de bal. Draba met een sublieme pass. Pahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahor schiet op doel. Pjanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sobay geeft een lange en hoge pass. Gois kopt de bal weg. Daar is Lobotka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cresti Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti Neri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Cresti Neri de bal. da Cachaça rent richting de bal. Kasianovich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kasianovich krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cresti Neri passt de bal in één keer door. Lobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobotka passt de bal in één keer door. Saban is nu in balbezit. Saban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zelenka - ŠK_Slovan Brratislava 1:0

34e minuut.
Lobotka speelt de bal door. Janićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janićević passt de bal met de wreef. Sobay rent richting de bal. Sobay geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zelenka 50%, ŠK_Slovan Brratislava 50%.
FC Zelenka - ŠK_Slovan Brratislava 1:0

50e minuut.
Barracosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barracosa passt de bal in één keer door. Hrbáč probeert naar een medespeler te passen. Pahor is nu in balbezit. Pahor haalt uit met een fantastische trap. Pjanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Sancaktar is nu in balbezit. Sancaktar geeft een hoge lob. Gois heeft problemen om de bal te vangen. Cresti Neri is nu in balbezit. Cresti Neri haalt uit met een fantastische trap. De Cecco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eldarov is nu in balbezit. Kasianovich onderschept slim de pass. Kasianovich geeft een lange en hoge pass. Saban springt en kopt de bal. De Cecco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saban rent richting de bal. De Cecco bokst de bal weg. Saban is nu in balbezit. Saban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zelenka - ŠK_Slovan Brratislava 2:0

59e minuut.
Janićević geeft de bal voor. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımov is nu in balbezit. Draba verovert de bal door een tackle van achteren. Draba schiet op doel. Pjanović bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sancaktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktar passt de bal zonder na te denken. Lobotka probeert naar een medespeler te passen. Saban is nu in balbezit. Saban schiet op doel. De Cecco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Lobotka geeft de bal voor. Daar is Zordani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siegl is nu in balbezit. Saban onderschept slim de pass. Saban met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sobay is nu in balbezit. Sobay passt de bal in één keer door. Lobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobotka geeft een hoge lob. Cresti Neri krijgt zijn hoofd ertegen. De Cecco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saban rent richting de bal. Saban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zelenka - ŠK_Slovan Brratislava 3:0

75e minuut.
Lobotka met een sublieme pass. Saban is nu in balbezit. Saban draait met de bal, schiet en ... Siegl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zelenka - ŠK_Slovan Brratislava 4:0

80e minuut.
Daar is Eldarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cresti Neri is nu in balbezit. Siegl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cresti Neri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lobotka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Janićević kopt de bal weg. Barracosa is nu in balbezit. Barracosa probeert naar een medespeler te passen. Cresti Neri is nu in balbezit. Cresti Neri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Qafurov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafurov speelt de bal door. Qasımov probeert naar een medespeler te passen. Cresti Neri rent richting de bal. Cresti Neri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Saban passt de bal zonder na te denken. Lobotka rent richting de bal. Cresti Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobotka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zelenka 41%, ŠK_Slovan Brratislava 59%.
FC Zelenka - ŠK_Slovan Brratislava 4:0