Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-14 16:07
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Spin Of Terrible Winds Sepsi OSK 2020
modificata Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 15.6
adequate Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Freebairn is nu in balbezit. Idoraş onderschept slim de pass. Idoraş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Varga de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Răduleţ geeft een hoge lob. Bărbat probeert naar een medespeler te passen. Woods rent richting de bal. Cişmaşu onderschept slim de pass. Cişmaşu passt de bal in één keer door. Alexander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Emery probeert naar een medespeler te passen. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Alexander speelt de bal door. Daar is Papuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brygoła rent richting de bal. Brygoła haalt uit met een fantastische trap. Saramet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Sepsi OSK 2020 1:0

31e minuut.
Socea onderschept slim de pass. Socea probeert naar een medespeler te passen. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Alexander maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Papuc probeert naar een medespeler te passen. Woods rent richting de bal. Socea verovert de bal door een tackle van achteren. Socea draait met de bal, schiet en ... Alexander probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Freebairn onderschept slim de pass. Freebairn speelt de bal door. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga schiet op doel. Alexander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Doeltrap. Alexander met een harde bal richting middenveld. Daar is Potegea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brygoła rent richting de bal. Brygoła haalt uit met een fantastische trap. Saramet bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 75%, Sepsi OSK 2020 25%.
Spin Of Terrible Winds - Sepsi OSK 2020 1:0

53e minuut.
Idoraş passt de bal zonder na te denken. Papuc geeft een lange en hoge pass. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spin Of Terrible Winds - Sepsi OSK 2020 1:1

66e minuut.
Potegea passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emery met een snelle inworp. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Sepsi OSK 2020 2:1

71e minuut.
Idoraş met een sublieme pass. Emery rent richting de bal. Emery passt de bal met de wreef. Brygoła rent richting de bal. Brygoła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Potegea geeft de bal voor. Freebairn rent richting de bal. Idoraş begaat een overtreding. Freebairn roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Freebairn kan niet meer verder spelen. Joyce komt het veld opgelopen. Brygoła komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Deaker probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Socea met de inworp. Cişmaşu controleert de bal met de borst. Cişmaşu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 68%, Sepsi OSK 2020 32%.
Spin Of Terrible Winds - Sepsi OSK 2020 2:1