Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahce spor kulübü aş BEŞİKTAŞ FEDA
mk Tactiek 451
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 38.5
good Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Tetiker speelt de bal door. Şenses is nu in balbezit. Şenses geeft de bal voor. Parejro is nu in balbezit. Parejro schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperandio speelt de bal door. Dirnberger is nu in balbezit. Dirnberger schiet op doel. Mengüalpoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Kolbaşı met de inworp. Küloğlu speelt de bal door. Şenses is nu in balbezit. Şenses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce spor kulübü aş - BEŞİKTAŞ FEDA 0:1

16e minuut.
Borrello passt de bal met de wreef. Kolbaşı rent richting de bal. Kolbaşı passt de bal zonder na te denken. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dirnberger is nu in balbezit. Üçler verovert de bal door een tackle van achteren. Üçler passt de bal met de wreef. Guizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guizzaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tetiker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetiker passt de bal met de wreef. Küloğlu met een sublieme pass. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Guelfi met een sublieme pass. Eitam heeft problemen om de bal te vangen. Eitam speelt de bal door. Dirnberger rent richting de bal. Dirnberger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sanjog bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanjog raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanjog met een snel genomen vrije trap. Daar is Bobrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dirnberger is nu in balbezit. Dirnberger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Şenses kopt de bal weg. Parejro rent richting de bal. Guelfi is nu in balbezit. Parejro onderschept slim de pass. Parejro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahce spor kulübü aş - BEŞİKTAŞ FEDA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahce spor kulübü aş 47%, BEŞİKTAŞ FEDA 53%.
fenerbahce spor kulübü aş - BEŞİKTAŞ FEDA 0:2

50e minuut.
Tetiker speelt de bal door. Sanjog rent richting de bal. Sanjog passt de bal zonder na te denken. Dirnberger is nu in balbezit. Dirnberger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kolbaşı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Küloğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guelfi. Guelfi krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pacułt geeft een hoge lob. Karga kopt de bal weg. Pacułt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parejro rent richting de bal. Parejro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Sanjog rent richting de bal. Sanjog geeft de bal voor. Inworp. Tetiker met een snelle inworp. Şenses geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mengüalpoğlu trapt de bal weg. Guelfi kopt de bal weg. Dirnberger probeert de bal met de borst te controleren. Dirnberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mengüalpoğlu met een harde bal richting middenveld. Guelfi kopt de bal weg. Dirnberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirnberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Hawryszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hawryszczak geeft een lange en hoge pass. Dirnberger kopt de bal weg. Guizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guizzaro schiet op doel. Mengüalpoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Şenses onderschept slim de pass. Şenses passt de bal in één keer door. Guelfi heeft problemen om de bal te vangen. Parejro rent richting de bal. Parejro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahce spor kulübü aş 59%, BEŞİKTAŞ FEDA 41%.
fenerbahce spor kulübü aş - BEŞİKTAŞ FEDA 0:2