Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chevaliers Mystérieux klfjf
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Scholer is nu in balbezit. Pierre Dupong bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierre Dupong probeert naar een medespeler te passen. Kauffmann is nu in balbezit. Kauffmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nicola kopt de bal weg. Gerson met een sublieme pass. Beckius is nu in balbezit. Kauffmann onderschept slim de pass. Kauffmann schiet op doel. Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Weicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedin verovert de bal door een tackle van achteren. Weicker onderschept slim de pass. Chaboissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaboissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chevaliers Mystérieux - klfjf 0:1

18e minuut.
Scholer rent richting de bal. Nicola verovert de bal door een tackle van achteren. Kauffmann rent richting de bal. Kauffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chevaliers Mystérieux - klfjf 1:1

20e minuut.
Scholer speelt de bal door. Weicker is nu in balbezit. Weicker passt de bal in één keer door. Daar is Chaboissier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaboissier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ley verovert de bal door een tackle van achteren. Ley met een sublieme pass. Klungelig pakt Chaboissier de bal. Chaboissier schiet op doel. Atten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Klungelig pakt Weicker de bal. Eilenbecker geeft de bal voor. Kauffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffmann draait met de bal, schiet en ... Donnen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chevaliers Mystérieux - klfjf 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chevaliers Mystérieux 47%, klfjf 53%.
Chevaliers Mystérieux - klfjf 2:1

49e minuut.
Daar is Nicola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storck is nu in balbezit. Redzovic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Redzovic krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Weicker is nu in balbezit. Eilenbecker verovert de bal door een tackle van achteren. Eilenbecker probeert naar een medespeler te passen. Kauffmann is nu in balbezit. Kauffmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abenzoar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenzoar passt de bal met de wreef. Chaboissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaboissier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Scholer rent richting de bal. Kauffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Weicker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Weicker is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chevaliers Mystérieux 49%, klfjf 51%.
Chevaliers Mystérieux - klfjf 2:1