Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad Bengala
quieto hormiga Tactiek Bengala Tacs
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten very good
average Passen solid
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Klungelig pakt Alderete de bal. Ihle rent richting de bal. Mashraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashraki geeft een hoge lob. Šišara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bonizzoni geeft een hoge lob. Crăciunescu is nu in balbezit. Dembek onderschept slim de pass. Dembek geeft de bal voor. Bodu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Mashraki met een sublieme pass. Šišara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderete legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šišara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šišara zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - Bengala 0:1

43e minuut.
Albuşel is nu in balbezit. Albuşel passt de bal in één keer door. Ihle is nu in balbezit. Ihle haalt uit met een fantastische trap. Warzych maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - Bengala 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad 57%, Bengala 43%.
Universidad - Bengala 0:2

47e minuut.
Maute geeft een lange en hoge pass. Bodu kopt de bal weg. Dogaru heeft problemen om de bal te vangen. Falkiewicz is nu in balbezit. Falkiewicz draait met de bal, schiet en ... De Visser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Elisiário is nu in balbezit. Magura is nu in balbezit. Magura probeert naar een medespeler te passen. Bodu is nu in balbezit. Bodu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Crăciunescu is nu in balbezit. Dembek onderschept slim de pass. Dembek probeert naar een medespeler te passen. Falkiewicz rent richting de bal. Falkiewicz draait met de bal, schiet en ... De Visser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Visser speelt de bal door. Mashraki speelt de bal door. Ihle rent richting de bal. Ihle draait met de bal, schiet en ... Warzych maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - Bengala 0:3

67e minuut.
Elisiário probeert naar een medespeler te passen. Albuşel rent richting de bal. Albuşel geeft een hoge lob. Ihle is nu in balbezit. Ihle geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mashraki met een sublieme pass. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu passt de bal in één keer door. Ihle is nu in balbezit. Ihle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Albuşel speelt de bal door. Crăciunescu heeft problemen om de bal te vangen. Crăciunescu speelt de bal door. Šišara rent richting de bal. Šišara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad 63%, Bengala 37%.
Universidad - Bengala 0:3