Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abcdewin FC Buyern
3412 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 32.4
very good Schieten weak
good Passen good
good Verdedigen weak


13e minuut.
Bendkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bendkowski speelt de bal door. Tryniszewski rent richting de bal. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - FC Buyern 1:0

15e minuut.
Sidders probeert naar een medespeler te passen. Wai Lung is nu in balbezit. Wai Lung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gallucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tryniszewski rent richting de bal. Tryniszewski passt de bal in één keer door. Ocampo rent richting de bal. Gallucci verovert de bal door een tackle van achteren. Gallucci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Yiu Cheuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Wai Lung is nu in balbezit. Wai Lung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - FC Buyern 2:0

19e minuut.
Vukotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidders onderschept slim de pass. Sidders speelt de bal door. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci schiet op doel. Yiu Cheuk bokst de bal weg.

39e minuut.
Carlier probeert naar een medespeler te passen. Sidders is nu in balbezit. Sidders passt de bal met de wreef. Wai Lung rent richting de bal. Wai Lung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vukotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski onderschept slim de pass. Tryniszewski speelt de bal door. Gallucci rent richting de bal. Gallucci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Vukotić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai Lung rent richting de bal. Wai Lung passt de bal in één keer door. Gallucci heeft problemen om de bal te vangen. Gallucci schiet op doel. Yiu Cheuk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abcdewin 33%, FC Buyern 67%.
abcdewin - FC Buyern 2:0

48e minuut.
Sidders probeert naar een medespeler te passen. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski passt de bal met de wreef. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Carlier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwok On is nu in balbezit. Kwok On passt de bal met de wreef. Wai Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski geeft de bal voor. Wai Lung rent richting de bal. Wai Lung draait met de bal, schiet en ... Yiu Cheuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - FC Buyern 3:0

55e minuut.
Remiś rent richting de bal. Remiś passt de bal in één keer door. Tryniszewski is nu in balbezit. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - FC Buyern 4:0

55e minuut.
Milik met een sublieme pass. Klungelig pakt Rozan de bal. Wai Lung onderschept slim de pass. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Kwok On speelt de bal door. Remiś geeft een hoge lob. Colleoni kan de bal niet met de borst controleren. Colleoni geeft de bal voor. Wai Lung springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Enhua de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pieczyński heeft problemen om de bal te vangen. To Kwan probeert naar een medespeler te passen. Tryniszewski is nu in balbezit. Tryniszewski schiet op doel. Yiu Cheuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - FC Buyern 5:0

60e minuut.
Bendkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheuk Wah komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cheuk Wah geeft de bal voor. Klungelig pakt Wai Lung de bal. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Lung haalt uit met een fantastische trap. Yiu Cheuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. To Kwan neemt de hoekschop. Enhua verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cheuk Wah neemt de hoekschop. Wai Lung is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pieczyński ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pieczyński naar de kleedkamers voor een vroege douche. Wai Lung raakt geblesseerd tijdens het duel. Tryniszewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

67e minuut.
Remiś is nu in balbezit. Remiś geeft een hoge lob. Ribarevič kopt de bal weg. Wai Lung is nu in balbezit. Wai Lung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daleki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paciuga komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sidders kopt de bal weg. Tryniszewski rent richting de bal. Tryniszewski passt de bal in één keer door. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci schiet op doel. Yiu Cheuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Tryniszewski is nu in balbezit. Tryniszewski passt de bal zonder na te denken. Gallucci is nu in balbezit. Gallucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - FC Buyern 6:0

79e minuut.
Klungelig pakt Ribarevič de bal. Ribarevič probeert naar een medespeler te passen. Wai Lung is nu in balbezit. Wai Lung haalt uit met een fantastische trap. Yiu Cheuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kwok On passt de bal zonder na te denken. Tryniszewski rent richting de bal. Tryniszewski passt de bal in één keer door. Wai Lung heeft problemen om de bal te vangen. Wai Lung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vukotić is nu in balbezit. Vukotić passt de bal met de wreef. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci haalt uit met een fantastische trap. Enhua probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Carl geeft een hoge lob. Wai Lung kopt de bal weg. Enhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci verovert de bal door een tackle van achteren. Gallucci haalt uit met een fantastische trap. Yiu Cheuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Yiu Cheuk trapt de bal weg. Sidders speelt de bal door. Wai Lung rent richting de bal. Wai Lung draait met de bal, schiet en ... Yiu Cheuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - FC Buyern 7:0

89e minuut.
Gallucci onderschept slim de pass. Gallucci met een sublieme pass. Wai Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lung draait met de bal, schiet en ... Yiu Cheuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
abcdewin - FC Buyern 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abcdewin 23%, FC Buyern 77%.
abcdewin - FC Buyern 8:0