Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-23 18:28
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Luftetari Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Luftetari skanderbeg
scutari2 Tactiek skan3
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 38.3
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen goed
matig Verdedigen redelijk


9e minuut.
Kenyeres geeft de bal voor. Inworp. Añón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silberschmelzer is nu in balbezit. Silberschmelzer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Vasas probeert de bal aan de voet te houden. Błoch speelt de bal door. Brālītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brālītis draait met de bal, schiet en ... Causo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Brālītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brālītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luftetari - skanderbeg 1:0

16e minuut.
Çamoğlu speelt de bal door. Butka rent richting de bal. Janczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Janczarek haalt uit met een fantastische trap. Causo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Janczarek heeft problemen om de bal te vangen. Janczarek passt de bal met de wreef. Błoch met een sublieme pass. Janczarek is nu in balbezit. Janczarek schiet op doel. Causo bokst de bal weg.

20e minuut.
Batusha is nu in balbezit. Batusha geeft een hoge lob. Brālītis kopt de bal weg. Janczarek is nu in balbezit. Janczarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çarçani heeft problemen om de bal te vangen. Brālītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brālītis haalt uit met een fantastische trap. Causo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Błoch speelt de bal door. Batusha rent richting de bal. Batusha passt de bal zonder na te denken. Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luftetari - skanderbeg 2:0

39e minuut.
Vasas is nu in balbezit. Błoch verovert de bal door een tackle van achteren. Błoch met een sublieme pass. Brālītis is nu in balbezit. Brālītis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Çamoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Prokić de bal. Prokić geeft een hoge lob. Brālītis is nu in balbezit. Brālītis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Santagata met een snelle inworp. Silberschmelzer speelt de bal door. Brālītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brālītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luftetari - skanderbeg 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luftetari 30%, skanderbeg 70%.
Luftetari - skanderbeg 3:0

49e minuut.
Batusha is nu in balbezit. Batusha speelt de bal door. Janczarek rent richting de bal. Janczarek schiet op doel. Causo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luftetari - skanderbeg 4:0

54e minuut.
Błoch met een sublieme pass. Silberschmelzer probeert naar een medespeler te passen. Batusha heeft problemen om de bal te vangen. Janczarek rent richting de bal. Janczarek draait met de bal, schiet en ... Causo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brālītis rent richting de bal. Brālītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luftetari - skanderbeg 5:0

59e minuut.
Guzzo geeft de bal voor. Çamoğlu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Añón maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Brālītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brālītis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Añón is nu in balbezit. Añón geeft een hoge lob. Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczarek schiet op doel. Causo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luftetari - skanderbeg 6:0

64e minuut.
Hashani geeft een hoge lob. Silberschmelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberschmelzer passt de bal zonder na te denken. Brālītis is nu in balbezit. Brālītis schiet op doel. Causo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luftetari - skanderbeg 7:0

68e minuut.
Silberschmelzer is nu in balbezit. Silberschmelzer geeft een lange en hoge pass. Daar is Guzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczarek rent richting de bal. Janczarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Causo trapt de bal weg. Vasas heeft problemen om de bal te vangen. Silberschmelzer probeert naar een medespeler te passen. Brālītis is nu in balbezit. Brālītis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vasas probeert naar een medespeler te passen. Guzzo geeft de bal voor. Klungelig pakt Romaszkiewicz de bal. Çamoğlu rent richting de bal. Çamoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Batusha probeert naar een medespeler te passen. Błoch rent richting de bal. Błoch geeft een hoge lob. Brālītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brālītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luftetari - skanderbeg 8:0

84e minuut.
Daar is Vasas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasas passt de bal met de wreef. Kotsou rent richting de bal. Janczarek onderschept slim de pass. Janczarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Błoch onderschept slim de pass. Błoch passt de bal zonder na te denken. Janczarek rent richting de bal. Janczarek draait met de bal, schiet en ... Causo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luftetari - skanderbeg 9:0

90e minuut.
Guzzo passt de bal met de wreef. Çamoğlu rent richting de bal. Prokić maakt een afschuwelijke overtreding. Çamoğlu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Çamoğlu kan niet meer verder spelen. Zhuzhumi komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Doeltrap. Asllani trapt de bal weg. Błoch kopt de bal weg. Brālītis rent richting de bal. Brālītis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Silberschmelzer zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luftetari 39%, skanderbeg 61%.
Luftetari - skanderbeg 9:0