Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liberty United ФК Покуття
nog13-2 Tactiek elboladoer
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31.2 gemiddelde waardering 49.9
slecht Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zwak Verdedigen goed


11e minuut.
Rivas Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Vaida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dmitriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitriev haalt uit met een fantastische trap. Maripuu bokst de bal weg. Dmitriev rent richting de bal. Dmitriev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Biniaś onderschept slim de pass. Biniaś geeft de bal voor. Cioresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Brozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brozowski draait met de bal, schiet en ... Tolkach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Daar is Ermolenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veremeyev is nu in balbezit. Veremeyev speelt de bal door. Bozhko rent richting de bal. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vaida kopt de bal weg. Biniaś probeert naar een medespeler te passen. Glückstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Glückstein geeft een lange en hoge pass. Brozowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gianniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianniotis geeft een hoge lob. Daar is Covelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brozowski rent richting de bal. Brozowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Mischenko probeert de bal met de borst te controleren. Biniaś rent richting de bal. Biniaś geeft een hoge lob. Brozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brozowski haalt uit met een fantastische trap. Tolkach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 63%, ФК Покуття 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liberty United - ФК Покуття 0:0

48e minuut.
Tolkach met een sublieme pass. Mischenko kan de bal niet met de borst controleren. Biniaś speelt de bal door. Veremeyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veremeyev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Buitenspel voor Dmitriev. Goede buitenspelval van de verdediging. Vaida maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cioresco rent richting de bal. Brozowski onderschept slim de pass. Brozowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gianniotis geeft een lange en hoge pass. Veremeyev kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrienko de bal. Brozowski is nu in balbezit. Brozowski draait met de bal, schiet en ... Tolkach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Veremeyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioresco verovert de bal door een tackle van achteren. Biniaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaś schiet op doel. Tolkach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФК Покуття 0:1

60e minuut.
Bozhko is nu in balbezit. Cioresco begaat een overtreding. Bozhko raakt geblesseerd tijdens het duel. Bozhko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Andrienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brozowski rent richting de bal. Brozowski schiet op doel. Tolkach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Covelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tartiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartiek passt de bal in één keer door. Brozowski rent richting de bal. Brozowski draait met de bal, schiet en ... Tolkach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Glückstein is nu in balbezit. Bozhko probeert naar een medespeler te passen. Veremeyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veremeyev draait met de bal, schiet en ... Tolkach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФК Покуття 0:2

79e minuut.
Vaida geeft de bal voor. Covelo rent richting de bal. Covelo speelt de bal door. Biniaś is nu in balbezit. Biniaś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cioresco onderschept slim de pass. Cioresco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bozhko met een snelle inworp. Glückstein geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mischenko rent richting de bal. Biniaś onderschept slim de pass. Biniaś passt de bal zonder na te denken. Veremeyev is nu in balbezit. Veremeyev geeft een lange en hoge pass. Paal! Brozowski rent richting de bal. Brozowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФК Покуття 0:3

86e minuut.
Vaida met een snelle inworp. Bozhko rent richting de bal. Bozhko probeert naar een medespeler te passen. Glückstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Glückstein geeft de bal voor. Tolkach bokst de bal weg.

88e minuut.
Glückstein passt de bal met de wreef. Biniaś rent richting de bal. Biniaś passt de bal met de wreef. Veremeyev is nu in balbezit. Veremeyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - ФК Покуття 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 65%, ФК Покуття 35%.
Liberty United - ФК Покуття 0:4