Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyHeroes turyści
sweety Tactiek 532v1
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
47.8 gemiddelde waardering 59
good Schieten outstanding
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
da Gata onderschept slim de pass. da Gata met een sublieme pass. Christmann is nu in balbezit. Christmann haalt uit met een fantastische trap. Lixăndroiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bădilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Merchel geeft een hoge lob. Peruničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trigoso onderschept slim de pass. Liga onderschept slim de pass. Liga schiet op doel. Krivosidis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - turyści 0:1

28e minuut.
Blombowski geeft een lange en hoge pass. Maierhofer is nu in balbezit. Maierhofer met een sublieme pass. Liga heeft problemen om de bal te vangen. Liga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Maierhofer kopt de bal weg. Liga rent richting de bal. Díaz Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga onderschept slim de pass. Liga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liga rent richting de bal. Liga haalt uit met een fantastische trap. Krivosidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyHeroes 58%, turyści 42%.
OnlyHeroes - turyści 0:1

47e minuut.
Peruničić heeft problemen om de bal te vangen. Kuajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruničić begaat een overtreding. Peruničić krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Maierhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Trigoso rent richting de bal. Maierhofer verovert de bal door een tackle van achteren. Maierhofer geeft een hoge lob. Liga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - turyści 0:2

52e minuut.
Maierhofer rent richting de bal. Maierhofer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liga de bal. Liga schiet op doel. Krivosidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - turyści 0:3

53e minuut.
Mioduszewski is nu in balbezit. Correa onderschept slim de pass. Correa geeft een hoge lob. Liga is nu in balbezit. Liga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Maierhofer passt de bal met de wreef. Correa is nu in balbezit. Correa passt de bal met de wreef. Liga is nu in balbezit. Liga schiet op doel. Krivosidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maierhofer geeft de bal voor. Krivosidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Blombowski geeft een lange en hoge pass. Trigoso rent richting de bal. Liga onderschept slim de pass. Liga haalt uit met een fantastische trap. Krivosidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - turyści 0:4

66e minuut.
Przysiuda met een sublieme pass. Canel is nu in balbezit. Correa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Correa krijgt een gele kaart. Canel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Canel kan niet meer verder spelen. Zerafa komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Díaz Blanco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

70e minuut.
Correa onderschept slim de pass. Correa met een sublieme pass. Maierhofer rent richting de bal. Maierhofer haalt uit met een fantastische trap. Krivosidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Liga haalt uit met een fantastische trap. Trigoso probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Merchel neemt de hoekschop. Peruničić maakt een snoekduik en kopt de bal. Krivosidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - turyści 0:5

80e minuut.
Klungelig pakt Peruničić de bal. Faryński speelt de bal door. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel geeft een hoge lob. Liga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Maierhofer rent richting de bal. Maierhofer passt de bal in één keer door. Peruničić rent richting de bal. Liga rent richting de bal. Liga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - turyści 0:6

85e minuut.
Christmann rent richting de bal. Misiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz geeft een hoge lob. Peruničić rent richting de bal. Peruničić schiet op doel. Krivosidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Lixăndroiu kopt de bal weg. Kuajara rent richting de bal. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa geeft een hoge lob. Liga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyHeroes - turyści 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyHeroes 75%, turyści 25%.
OnlyHeroes - turyści 0:7