Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radu Andrei Team FC Yety
cd Tactiek 1978
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 46.8
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
very good Verdedigen good


8e minuut.
Karakehaiov probeert naar een medespeler te passen. Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu passt de bal in één keer door. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Hudureanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sánchez Ruiz rent richting de bal. Hudureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hudureanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger verovert de bal door een tackle van achteren. Cazacu onderschept slim de pass. Cazacu geeft een hoge lob. Hudureanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - FC Yety 0:1

18e minuut.
Sánchez Ruiz geeft een lange en hoge pass. Chodakiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karakehaiov. Karakehaiov krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cocoloş met een sublieme pass. Hudureanu is nu in balbezit. Karakehaiov rent richting de bal. Karakehaiov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - FC Yety 0:2

27e minuut.
Daar is Fitrzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk rent richting de bal. Hudureanu is nu in balbezit. Hudureanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - FC Yety 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radu Andrei Team 64%, FC Yety 36%.
Radu Andrei Team - FC Yety 0:3

60e minuut.
Norek heeft problemen om de bal te vangen. Randa onderschept slim de pass. Kaplon onderschept slim de pass. Kaplon geeft een lange en hoge pass. Fitrzyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Gociu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Tudor geeft de bal voor. Inworp. Kaplon met de inworp. Duy Hùng geeft een lange en hoge pass. Skrobot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Duy Hùng is nu in balbezit. Karakehaiov verovert de bal door een tackle van achteren. Karakehaiov geeft een hoge lob. Hudureanu krijgt zijn hoofd ertegen. Lemański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - FC Yety 0:4

72e minuut.
Broun probeert naar een medespeler te passen. Duy Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Hudureanu onderschept slim de pass. Hudureanu haalt uit met een fantastische trap. Lemański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - FC Yety 0:5

75e minuut.
Tudor is nu in balbezit. Tudor geeft een hoge lob. Duy Hùng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karakehaiov is nu in balbezit. Karakehaiov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hudureanu probeert de bal met de borst te controleren. Broun is nu in balbezit. Met opzet legt Hudureanu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hudureanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hudureanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radu Andrei Team 61%, FC Yety 39%.
Radu Andrei Team - FC Yety 0:5