Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fläsch CHROBRY_1946
lf Tactiek S-Fl-L
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
51 gemiddelde waardering 63.3
matig Schieten uitmuntend
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Shalou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abächerli met de inworp. Vitale geeft een lange en hoge pass. Bach krijgt zijn hoofd ertegen. Muleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Fuhrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrer geeft de bal voor. Klungelig pakt Herzig de bal. Marmet rent richting de bal. Marmet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rettore onderschept slim de pass. Rettore speelt de bal door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Vitale speelt de bal door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets passt de bal in één keer door. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rettore kopt de bal weg. Marmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vitale krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pini met een harde bal richting middenveld. Kalbermatten kopt de bal weg. Marmet met een sublieme pass. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 60%, CHROBRY_1946 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fläsch - CHROBRY_1946 0:0

51e minuut.
Cantieni speelt de bal door. Martinez rent richting de bal. Martinez passt de bal in één keer door. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Theiler komt het veld opgelopen. Bühlmann komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Young is nu in balbezit. Von Ballmoos verovert de bal door een tackle van achteren. Von Ballmoos speelt de bal door. Marmet rent richting de bal. Marmet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 52%, CHROBRY_1946 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fläsch - CHROBRY_1946 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Morini speelt de bal door. Martinez is nu in balbezit. Martinez passt de bal met de wreef. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann schiet op doel. Muleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler geeft een lange en hoge pass. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

96e minuut.
Morini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rettore de bal. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler verovert de bal door een tackle van achteren. Theiler schiet op doel. Muleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 60%, CHROBRY_1946 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fläsch - CHROBRY_1946 0:0

106e minuut.
Bühlmann speelt de bal door. Theiler rent richting de bal. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

108e minuut.
Muleta met een sublieme pass. Von Ballmoos controleert de bal met de borst. Martinez met een sublieme pass. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

110e minuut.
Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale passt de bal met de wreef. Theiler rent richting de bal. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. Muleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

112e minuut.
Fuhrer onderschept slim de pass. Fuhrer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Von Ballmoos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pini onderschept slim de pass. Pini geeft een lange en hoge pass. Muleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

118e minuut.
Kalbermatten is nu in balbezit. Kalbermatten geeft een lange en hoge pass. Busquets kopt de bal weg. Theiler rent richting de bal. Theiler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 85%, CHROBRY_1946 15%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fläsch - CHROBRY_1946 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Theiler zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - CHROBRY_1946 0:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marmet neemt zijn aanloop. Çayır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Bühlmann neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Von Ballmoos neemt de penalty, wat een uithaal!
---
Abächerli neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
---
Di Vito neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Vitale neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Muleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Tromp zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
Rettore neemt de penalty, wat een uithaal! Muleta bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
Cantieni legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Çayır bokst de bal weg.
---