Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaringáVasco Aragas United
c1 Tactiek compact teste
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Ziegler passt de bal met de wreef. Lescott rent richting de bal. Lescott speelt de bal door. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel. Dobiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Presser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kraljević rent richting de bal. Kraljević geeft een lange en hoge pass. Nikezić heeft problemen om de bal te vangen. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wilga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khắc Vũ met de inworp. Tyma geeft een lange en hoge pass. Azzino krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kraljević rent richting de bal. Kraljević passt de bal in één keer door. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tyma is nu in balbezit. Tyma probeert naar een medespeler te passen. Azzino rent richting de bal. Azzino draait met de bal, schiet en ... Randa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Aragas United 1:0

24e minuut.
Lescott met een sublieme pass. Kraljević rent richting de bal. Kraljević probeert naar een medespeler te passen. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Dobiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Popiołek is nu in balbezit. Popiołek passt de bal in één keer door. Lescott heeft problemen om de bal te vangen. Lescott geeft een lange en hoge pass. Pokora maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mokotjo is nu in balbezit. Mokotjo passt de bal met de wreef. Khắc Vũ geeft een hoge lob. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino draait met de bal, schiet en ... Randa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaringáVasco 51%, Aragas United 49%.
MaringáVasco - Aragas United 1:0

47e minuut.
Deike speelt de bal door. Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević geeft een lange en hoge pass. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Dobiecki bokst de bal weg. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaringáVasco - Aragas United 1:1

49e minuut.
Popiołek met een sublieme pass. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott passt de bal met de wreef. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler schiet op doel. Dobiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Tyma geeft de bal voor. Nae geeft een lange en hoge pass. Iturralde González probeert de bal aan de voet te houden. Lescott is nu in balbezit. Lescott met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Vlahuţă kopt de bal weg. Peteghem rent richting de bal. Peteghem geeft een hoge lob. Azzino is nu in balbezit. Azzino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Aragas United 2:1

63e minuut.
Azzino is nu in balbezit. Caro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azzino. Azzino krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Vlahuţă speelt de bal door. Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Peteghem geeft een lange en hoge pass. Azzino rent richting de bal. Azzino draait met de bal, schiet en ... Randa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Kraljević probeert naar een medespeler te passen. Nikezić onderschept slim de pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel. Dobiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Popiołek rent richting de bal. Iturralde González onderschept slim de pass. Iturralde González geeft een lange en hoge pass. Azzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lescott passt de bal in één keer door. Ziegler is nu in balbezit. Kraljević is nu in balbezit. Kraljević haalt uit met een fantastische trap. Dobiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaringáVasco - Aragas United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaringáVasco 54%, Aragas United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaringáVasco - Aragas United 2:2