Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aragas United MaringáVasco
Vamos Tactiek c1
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Caro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lescott is nu in balbezit. Lescott probeert naar een medespeler te passen. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Łaszcz probeert naar een medespeler te passen. Silvāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvāns heeft problemen om de bal te vangen. Silvāns geeft de bal voor. Reyna maakt een snoekduik en kopt de bal. Randa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ostmann speelt de bal door. Kraljević kopt de bal weg. Daar is Vasconcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. Ostmann bokst de bal weg.

29e minuut.
Iwancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwancewicz passt de bal met de wreef. Urbanek is nu in balbezit. Urbanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - MaringáVasco 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 48%, MaringáVasco 52%.
Aragas United - MaringáVasco 0:1

74e minuut.
Drăgan met een sublieme pass. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kraljević naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Iwancewicz rent richting de bal. Iwancewicz geeft de bal voor. Popiołek heeft problemen om de bal te vangen. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma schiet op doel. Randa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - MaringáVasco 0:2

77e minuut.
Lescott met een sublieme pass. Haart is nu in balbezit. Pokora onderschept slim de pass. Pokora schiet op doel. Ostmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - MaringáVasco 1:2

89e minuut.
Tyma passt de bal met de wreef. Drăgan geeft een hoge lob. Pokora kopt de bal weg. Daar is Ziegler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziegler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aragas United - MaringáVasco 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 49%, MaringáVasco 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aragas United - MaringáVasco 2:2