Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatto Verde França leite FC
555 Tactiek On Demand
59% Balbezit 41%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 34.5
solide Schieten zwak
matig Passen redelijk
goed Verdedigen matig


6e minuut.
Buselli verovert de bal door een tackle van achteren. Buselli met een sublieme pass. Shmarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi is nu in balbezit. Világi schiet op doel. de Minas Gerais bokst de bal weg.

7e minuut.
Moises geeft een lange en hoge pass. Juantorena kopt de bal weg. Vareta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shmarov is nu in balbezit. Shmarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatto Verde - França leite FC 1:0

16e minuut.
Yesyp kopt de bal weg. Klungelig pakt Vareta de bal. Vareta geeft een lange en hoge pass. Shmarov is nu in balbezit. Shmarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rispola geeft een lange en hoge pass. Yesyp kopt de bal weg. Daar is Vareta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shmarov rent richting de bal. Shmarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gatto Verde - França leite FC 2:0

29e minuut.
Világi verovert de bal door een tackle van achteren. Világi passt de bal zonder na te denken. Shmarov rent richting de bal. Shmarov haalt uit met een fantastische trap. de Minas Gerais probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatto Verde - França leite FC 3:0

38e minuut.
Rispola met de inworp. Világi is nu in balbezit. Salvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi onderschept slim de pass. Világi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Világi verovert de bal door een tackle van achteren. Világi probeert naar een medespeler te passen. Buselli probeert naar een medespeler te passen. Shmarov rent richting de bal. Shmarov draait met de bal, schiet en ... de Minas Gerais bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buselli zal de hoekschop nemen. Yesyp is nu in balbezit. Yesyp draait met de bal, schiet en ... de Minas Gerais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatto Verde - França leite FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatto Verde 55%, França leite FC 45%.
Gatto Verde - França leite FC 4:0

48e minuut.
Ortiz met een sublieme pass. Vareta rent richting de bal. Shmarov verovert de bal door een tackle van achteren. Shmarov draait met de bal, schiet en ... de Minas Gerais werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yesyp krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatto Verde - França leite FC 5:0

58e minuut.
Gawron bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Somrák. Gawron raakt geblesseerd tijdens het duel. Méndez komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Eresov de bal. Buselli rent richting de bal. Buselli probeert naar een medespeler te passen. Shmarov rent richting de bal. Shmarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Sacco Agostini komt het veld opgelopen. Giacobi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatto Verde 51%, França leite FC 49%.
Gatto Verde - França leite FC 5:0