Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paranavaí Aragas United
Acp 1 Tactiek Vamos
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 35
goed Schieten matig
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


16e minuut.
Delle Fraine rent richting de bal. Delle Fraine probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmov geeft een lange en hoge pass. Ranogajec heeft problemen om de bal te vangen. Pamukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matthies is nu in balbezit. Matthies haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Aragas United 1:0

19e minuut.
Rüstəmov rent richting de bal. Rüstəmov met een sublieme pass. Nae rent richting de bal. Delle Fraine verovert de bal door een tackle van achteren. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap. Pamukov bokst de bal weg.

27e minuut.
Rüstəmov rent richting de bal. Rüstəmov passt de bal in één keer door. Hage bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fraine verovert de bal door een tackle van achteren. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap. Pamukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Matthies rent richting de bal. Matthies geeft de bal voor. Rüstəmov is nu in balbezit. Delle Fraine is nu in balbezit. Delle Fraine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranavaí 39%, Aragas United 61%.
Paranavaí - Aragas United 1:0

59e minuut.
Graber passt de bal in één keer door. Rüstəmov probeert naar een medespeler te passen. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Delle Fraine is nu in balbezit. Delle Fraine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Aragas United 2:0

65e minuut.
Thøgersen geeft de bal voor. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fraine verovert de bal door een tackle van achteren. Delle Fraine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Aragas United 3:0

66e minuut.
Delle Fraine passt de bal met de wreef. Thøgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thøgersen passt de bal in één keer door. Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies haalt uit met een fantastische trap. Pamukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delle Fraine bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fraine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Aragas United 4:0

68e minuut.
Sérvio met een snelle inworp. Magallanes rent richting de bal. Magallanes passt de bal met de wreef. Ilca rent richting de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - Aragas United 4:1

77e minuut.
Graber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rüstəmov heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmov met een sublieme pass. Delle Fraine bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fraine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rüstəmov speelt de bal door. Delle Fraine heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nae. Nae krijgt een gele kaart. Delle Fraine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Graber met een snel genomen vrije trap. Matthies springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Custódio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matthies. Custódio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hage zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pigors kopt de bal weg. Semmeling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca draait met de bal, schiet en ... Kiljan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranavaí 45%, Aragas United 55%.
Paranavaí - Aragas United 4:1