Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aragas United Paranavaí
compact teste Tactiek Defesa 2
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 39.4
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Daar is Kraljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraljević geeft de bal voor. Kącki heeft problemen om de bal te vangen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... Kiljan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kiljan speelt de bal door. Popiołek kopt de bal weg. Lescott geeft de bal voor. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Wilga passt de bal zonder na te denken. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiołek is nu in balbezit. Popiołek geeft de bal voor. Pokora maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Caro met een sublieme pass. Klungelig pakt Kraljević de bal. Kraljević probeert naar een medespeler te passen. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel. Kiljan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kącki probeert naar een medespeler te passen. Ciemerych heeft problemen om de bal te vangen. Graber rent richting de bal. Pokora verovert de bal door een tackle van achteren. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lescott is nu in balbezit. Lescott passt de bal zonder na te denken. Popiołek geeft een lange en hoge pass. Pokora krijgt zijn hoofd ertegen. Kiljan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Paranavaí 1:0

33e minuut.
Graber onderschept slim de pass. Graber geeft een hoge lob. Daar is Wilga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthies is nu in balbezit. Matthies draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Thøgersen is nu in balbezit. Wilga rent richting de bal. Wilga geeft de bal voor. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kraljević kopt de bal weg. Klungelig pakt Graber de bal. López Segú bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott verovert de bal door een tackle van achteren. Lescott geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 28%, Paranavaí 72%.
Aragas United - Paranavaí 1:0

53e minuut.
Lescott is nu in balbezit. Lescott passt de bal zonder na te denken. Popiołek speelt de bal door. Nae geeft een lange en hoge pass. Lescott geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cupełek geeft een hoge lob. Pessi is nu in balbezit. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Paranavaí 2:0

65e minuut.
Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević verovert de bal door een tackle van achteren. Kraljević speelt de bal door. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Almunia passt de bal met de wreef. Matthies heeft problemen om de bal te vangen. Cupełek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matthies is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matthies legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Randa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Cupełek passt de bal zonder na te denken. Kraljević rent richting de bal. Popiołek geeft een lange en hoge pass. Pokora krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Paranavaí 3:0

82e minuut.
Nae probeert naar een medespeler te passen. Matthies is nu in balbezit. Cupełek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cupełek krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Randa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kraljević de bal. Kraljević passt de bal zonder na te denken. Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokora draait met de bal, schiet en ... Kiljan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 28%, Paranavaí 72%.
Aragas United - Paranavaí 3:0