Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaringáVasco atletico PRR
c1 Tactiek 442nova
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 30
solide Schieten matig
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen redelijk


16e minuut.
Reyna haalt uit met een fantastische trap. Prokić met een sublieme pass. Vasconcelos kopt de bal weg. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - atletico PRR 1:0

18e minuut.
Moose geeft de bal voor. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek met een sublieme pass. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller begaat een overtreding. Urbanek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reyna met een snel genomen vrije trap. Tyma heeft problemen om de bal te vangen. Tyma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Noworyta heeft problemen om de bal te vangen. Cerqueira is nu in balbezit. Cerqueira met een sublieme pass. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna haalt uit met een fantastische trap. Prokić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Müller heeft problemen om de bal te vangen. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okaso heeft problemen om de bal te vangen. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Silvāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvāns passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Okaso de bal. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ... Prokić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaringáVasco 32%, atletico PRR 68%.
MaringáVasco - atletico PRR 1:0

46e minuut.
Šakavičius komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Cerqueira probeert naar een medespeler te passen. Iwancewicz rent richting de bal. Iwancewicz passt de bal met de wreef. Urbanek is nu in balbezit. Urbanek draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Urbanek rent richting de bal. Urbanek geeft een lange en hoge pass. Tyma rent richting de bal. Tyma schiet op doel. Prokić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - atletico PRR 2:0

60e minuut.
Iwancewicz met een sublieme pass. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek geeft de bal voor. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vasconcelos met een sublieme pass. Reyna rent richting de bal. Hročok onderschept slim de pass. Tyma verovert de bal door een tackle van achteren. Tyma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Okaso verovert de bal door een tackle van achteren. Cerqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Cerqueira passt de bal met de wreef. Iwancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwancewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cerqueira probeert naar een medespeler te passen. Hročok is nu in balbezit. Silvāns verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Curtis is nu in balbezit. Cerqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Cerqueira geeft een hoge lob. Tyma is nu in balbezit. Tyma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Urbanek is nu in balbezit. Urbanek met een sublieme pass. Tyma is nu in balbezit. Tyma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Urbanek kan de bal niet met de borst controleren. Müller is nu in balbezit. Urbanek onderschept slim de pass. Urbanek geeft een lange en hoge pass. Reyna maakt een snoekduik en kopt de bal. Prokić bokst de bal weg.

80e minuut.
Iwancewicz kopt de bal weg. Müller is nu in balbezit. Urbanek onderschept slim de pass. Urbanek geeft de bal voor. Tyma krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Daar is Silion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerqueira probeert naar een medespeler te passen. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cerqueira kan de bal niet met de borst controleren. Cerqueira probeert naar een medespeler te passen. Tyma rent richting de bal. Tyma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urbanek is nu in balbezit. Urbanek geeft de bal voor. Prokić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reyna krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - atletico PRR 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaringáVasco 27%, atletico PRR 73%.
MaringáVasco - atletico PRR 3:0