Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marialva França leite FC
352 Avançado Tactiek On Demand
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 27.4
solid Schieten weak
average Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Ćostović is nu in balbezit. Ćostović passt de bal in één keer door. Keto bereikt de bal nog maar net als eerste. Keto schiet op doel. Vareta probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vareta met een sublieme pass. Pearl Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl Jam speelt de bal door. Salvi rent richting de bal. Salvi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Inworp. Boudet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćostović is nu in balbezit. Eleftherakis rent richting de bal. Eleftherakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
de Minas Gerais met een harde bal richting middenveld. Gawron kopt de bal weg. Keto bereikt de bal nog maar net als eerste. Keto draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Keto rent richting de bal. Keto schiet op doel. Vareta heeft problemen om de bal te vangen. Keto rent richting de bal. Keto schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Motumbo rent richting de bal. Ćostović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćostović met een sublieme pass. Eleftherakis rent richting de bal. Eleftherakis draait met de bal, schiet en ... de Minas Gerais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vareta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - França leite FC 1:0

29e minuut.
Ćostović passt de bal zonder na te denken. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente probeert naar een medespeler te passen. Eleftherakis is nu in balbezit. Eleftherakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gorgan met een snelle inworp. Boudet rent richting de bal. Boudet geeft een hoge lob. Eleftherakis is nu in balbezit. Eleftherakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 29%, França leite FC 71%.
Marialva - França leite FC 1:0

46e minuut.
Corpo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guerra de Andrade komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Vareta de bal onder controle te krijgen. de Minas Gerais probeert naar een medespeler te passen. Koev kopt de bal weg. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eleftherakis rent richting de bal. Eleftherakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - França leite FC 2:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawron met de inworp. Babulewicz is nu in balbezit. Salvi verovert de bal door een tackle van achteren. Salvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Ćostović de bal. Ćostović met een sublieme pass. Eleftherakis rent richting de bal. Eleftherakis haalt uit met een fantastische trap. de Minas Gerais probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - França leite FC 3:0

78e minuut.
Mazzotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Eleftherakis de bal. Motumbo is nu in balbezit. Eleftherakis verovert de bal door een tackle van achteren. Eleftherakis schiet op doel. de Minas Gerais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keto is nu in balbezit. Keto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - França leite FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 43%, França leite FC 57%.
Marialva - França leite FC 4:0