Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-26 21:59
  • Competitiewedstrijd: Torneio Paraná
  • Stadion: ABU Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Abuapuera Gatto Verde
Recuperei Tactiek w4w3w3
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 44.1
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen solide


26e minuut.
Torassa probeert naar een medespeler te passen. Agnesi rent richting de bal. Agnesi speelt de bal door. Shmarov is nu in balbezit. Shmarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Torassa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torassa speelt de bal door. Agnesi rent richting de bal. Agnesi geeft een lange en hoge pass. Shmarov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Alpízar rent richting de bal. Világi verovert de bal door een tackle van achteren. Világi probeert naar een medespeler te passen. Shmarov rent richting de bal. Shmarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Gatto Verde 0:1

38e minuut.
Torassa geeft een lange en hoge pass. Világi kopt de bal weg. Shmarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmarov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 50%, Gatto Verde 50%.
Abuapuera - Gatto Verde 0:1

46e minuut.
Bertagna komt het veld opgelopen. Yesyp komt het veld opgelopen. Somrák komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Yesyp is nu in balbezit. Alpízar onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ortiz neemt de hoekschop. Angélico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yesyp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kerr geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torassa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agnesi is nu in balbezit. Agnesi geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Világi rent richting de bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Agnesi is nu in balbezit. Agnesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tromp is nu in balbezit. Somrák verovert de bal door een tackle van achteren. Somrák probeert naar een medespeler te passen. Arancibia kan de bal niet met de borst controleren. Arancibia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Kuyckx komt het veld opgelopen. Marză komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Világi rent richting de bal. Világi geeft de bal voor. Agnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Gatto Verde 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 50%, Gatto Verde 50%.
Abuapuera - Gatto Verde 0:2