Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaringáVasco Paranavaí
c1 Tactiek Acp 1
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.4 gemiddelde waardering 47
adequate Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Semmeling verovert de bal door een tackle van achteren. Jaberg is nu in balbezit. Semmeling begaat een overtreding. Semmeling krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Thøgersen speelt de bal door. Matthies is nu in balbezit. Matthies passt de bal met de wreef. Delle Fraine bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fraine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Paranavaí 0:1

10e minuut.
Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma rent richting de bal. Jaberg rent richting de bal. Tyma rent richting de bal. Tyma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaringáVasco - Paranavaí 1:1

31e minuut.
Daar is Pessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peteghem probeert naar een medespeler te passen. Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg onderschept slim de pass. Jaberg haalt uit met een fantastische trap. Şuteu bokst de bal weg. Peteghem rent richting de bal. Peteghem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Paranavaí 2:1

33e minuut.
Inworp. Vlahuţă met een snelle inworp. Peteghem speelt de bal door. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Peteghem de bal. Peteghem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tyma probeert naar een medespeler te passen. Kącki is nu in balbezit. Jaberg verovert de bal door een tackle van achteren. Jaberg schiet op doel. Şuteu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Paranavaí 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaringáVasco 39%, Paranavaí 61%.
MaringáVasco - Paranavaí 3:1

50e minuut.
Tyma verovert de bal door een tackle van achteren. Tyma passt de bal zonder na te denken. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg draait met de bal, schiet en ... Şuteu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Paranavaí 4:1

62e minuut.
Delle Fraine rent richting de bal. Matthies is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Moose ... Strafschop! Moose is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Daar is Presser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Deike rent richting de bal. Matthies onderschept slim de pass. Matthies haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Oszczep is nu in balbezit. Oszczep speelt de bal door. Thøgersen speelt de bal door. Klungelig pakt Matthies de bal. Matthies schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Thøgersen is nu in balbezit. Thøgersen passt de bal met de wreef. Matthies rent richting de bal. Matthies schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Paranavaí 4:2

82e minuut.
Thøgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi rent richting de bal. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Semmeling onderschept slim de pass. Mokotjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokotjo passt de bal met de wreef. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg haalt uit met een fantastische trap. Şuteu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Peteghem schiet op doel. Şuteu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Paranavaí 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaringáVasco 37%, Paranavaí 63%.
MaringáVasco - Paranavaí 5:2