Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
França leite FC Abuapuera
On Demand Tactiek Recuperei
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 39.6
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


6e minuut.
Syrovátka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koev de bal. Koev met een sublieme pass. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Angélico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Syrovátka speelt de bal door. Doležel rent richting de bal. Doležel probeert naar een medespeler te passen. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Eresov geeft een lange en hoge pass. Doležel is nu in balbezit. Doležel geeft een lange en hoge pass. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Krok speelt de bal door. Taishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taishan passt de bal in één keer door. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Taishan geeft de bal voor. Hnát heeft problemen om de bal te vangen. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Angélico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Abuapuera 1:0

30e minuut.
Dhur speelt de bal door. Taishan heeft problemen om de bal te vangen. Taishan met een sublieme pass. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Angélico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Krok passt de bal met de wreef. Taishan is nu in balbezit. Taishan geeft de bal voor. Mazurkijević probeert de bal aan de voet te houden. Xostikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Angélico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka speelt de bal door. Doležel rent richting de bal. Doležel geeft de bal voor. Żelechowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Abuapuera 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: França leite FC 16%, Abuapuera 84%.
França leite FC - Abuapuera 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Taishan de bal. Taishan passt de bal in één keer door. Doležel geeft de bal voor. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Abuapuera 3:0

49e minuut.
Krok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krok passt de bal met de wreef. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Angélico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Abuapuera 4:0

50e minuut.
Kuyckx komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Krok geeft een hoge lob. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Doležel heeft problemen om de bal te vangen. Doležel geeft een lange en hoge pass. Żelechowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Abuapuera 5:0

56e minuut.
Krok passt de bal met de wreef. Żelechowski rent richting de bal. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Taishan onderschept slim de pass. Taishan met een sublieme pass. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Abuapuera 6:0

60e minuut.
Taishan probeert naar een medespeler te passen. Syrovátka met een sublieme pass. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski onderschept slim de pass. Żelechowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Abuapuera 7:0

60e minuut.
Syrovátka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bucarán komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bucarán rent richting de bal. Bucarán probeert naar een medespeler te passen. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Angélico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
França leite FC - Abuapuera 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: França leite FC 32%, Abuapuera 68%.
França leite FC - Abuapuera 8:0