Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatto Verde Marialva
w4w3w3 Tactiek 352 Avançado
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 41.3
solide Schieten solide
matig Passen zwak
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz passt de bal in één keer door. Corpo verovert de bal door een tackle van achteren. Yesyp is nu in balbezit. Yesyp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Torassa probeert naar een medespeler te passen. Boudet is nu in balbezit. Boudet geeft een hoge lob. Salcido rent richting de bal. Salcido schiet op doel. Suwara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatto Verde - Marialva 0:1

19e minuut.
Eleftherakis heeft problemen om de bal te vangen. Eleftherakis haalt uit met een fantastische trap. Glensk onderschept slim de pass. Daar is Salcido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcido draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
López Clemente geeft de bal voor. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido met een sublieme pass. Eleftherakis rent richting de bal. Eleftherakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo begaat een overtreding. Ortiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Juantorena met een snel genomen vrije trap. Corpo probeert de bal met de borst te controleren. Shmarov rent richting de bal. Shmarov haalt uit met een fantastische trap. Janicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gatto Verde - Marialva 1:1

45e minuut.
Greco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatto Verde 53%, Marialva 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gatto Verde - Marialva 1:1

46e minuut.
Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćostović rent richting de bal. Ćostović met een sublieme pass. Eleftherakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleftherakis schiet op doel. Suwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćostović onderschept slim de pass. Ćostović passt de bal in één keer door. Eleftherakis rent richting de bal. Eleftherakis draait met de bal, schiet en ... Suwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boudet neemt de hoekschop. Eleftherakis rent richting de bal. Eleftherakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Boudet met een sublieme pass. Salcido rent richting de bal. Ćostović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido is nu in balbezit. Salcido draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleftherakis verovert de bal door een tackle van achteren. Eleftherakis haalt uit met een fantastische trap. Suwara probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agnesi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Világi rent richting de bal. Világi passt de bal zonder na te denken. Shmarov is nu in balbezit. Shmarov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal rolt over de achterlijn. Giacobi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Babulewicz speelt de bal door. Salcido is nu in balbezit. Arancibia begaat een overtreding. Arancibia krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Torassa met een sublieme pass. Glensk met een sublieme pass. Agnesi rent richting de bal. Agnesi haalt uit met een fantastische trap. Deros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatto Verde 58%, Marialva 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gatto Verde - Marialva 1:1