Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aragas United Marialva
compact teste Tactiek 352 Avançado
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 40.2
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen solide


10e minuut.
Boudet speelt de bal door. Lescott rent richting de bal. Lescott passt de bal met de wreef. Bescapé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bescapé schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Boudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott onderschept slim de pass. Lescott probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Corpo geeft een lange en hoge pass. Lescott kopt de bal weg. Corpo kan de bal niet met de borst controleren. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel. Janicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pokora rent richting de bal. Pokora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Lescott is nu in balbezit. Lescott passt de bal in één keer door. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Janicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nelo trapt de bal weg van het doel. Kraljević kopt de bal weg. Bescapé is nu in balbezit. Bescapé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Janicki trapt de bal weg van het doel. López Clemente kopt de bal weg. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. Janicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Marialva 1:0

26e minuut.
Kraljević met een snelle inworp. Caro rent richting de bal. Caro passt de bal zonder na te denken. Kraljević geeft de bal voor. López Clemente probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Lescott rent richting de bal. Lescott passt de bal in één keer door. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. Janicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lescott met een sublieme pass. Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević geeft een lange en hoge pass. Bescapé rent richting de bal. Bescapé haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kraljević rent richting de bal. Bescapé rent richting de bal. Bescapé passt de bal met de wreef. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. Janicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Bescapé passt de bal in één keer door. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora is nu in balbezit. Lescott is nu in balbezit. Lescott schiet op doel. Janicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... Janicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nelo is nu in balbezit. Nelo geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lescott geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Nae geeft de bal voor. Bescapé kopt de bal weg. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Marialva 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 29%, Marialva 71%.
Aragas United - Marialva 2:0

49e minuut.
Kraljević is nu in balbezit. Kraljević geeft de bal voor. Klungelig pakt Deros de bal. Bescapé is nu in balbezit. Bescapé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
López Clemente geeft de bal voor. Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga geeft een lange en hoge pass. Pokora is nu in balbezit. Pokora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ćostović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott onderschept slim de pass. Lescott probeert naar een medespeler te passen. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sérvio rent richting de bal. Sérvio probeert naar een medespeler te passen. Bescapé rent richting de bal. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Janicki bokst de bal weg.

73e minuut.
Ćostović passt de bal zonder na te denken. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nae zijn tegenspeler op de grond. Nae krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Bescapé rent richting de bal. Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević passt de bal met de wreef. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Janicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caro met de inworp. Lescott met een sublieme pass. Popiołek rent richting de bal. Popiołek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Lescott speelt de bal door. Bescapé heeft problemen om de bal te vangen. Bescapé passt de bal met de wreef. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel. Janicki bokst de bal weg.

83e minuut.
Wilga probeert naar een medespeler te passen. Lescott rent richting de bal. Lescott met een sublieme pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 37%, Marialva 63%.
Aragas United - Marialva 2:0