Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-06-24 21:59
  • Competitiewedstrijd: Torneio Paraná
  • Stadion: ABU Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Abuapuera MaringáVasco
Recuperei Tactiek c1
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 46.3
average Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Iturralde González passt de bal zonder na te denken. Geană rent richting de bal. Geană passt de bal in één keer door. Daar is Tyma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyma draait met de bal, schiet en ... Angélico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - MaringáVasco 0:1

3e minuut.
Mazurkijević geeft een lange en hoge pass. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg met een sublieme pass. Tyma is nu in balbezit. Tyma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Moose rent richting de bal. Arend verovert de bal door een tackle van achteren. Arend passt de bal met de wreef. Tromp is nu in balbezit. Tromp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Khắc Vũ met een snelle inworp. Anghelinii is nu in balbezit. Blaise onderschept slim de pass. Blaise draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - MaringáVasco 0:2

18e minuut.
Mazurkijević geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geană met de inworp. Cerqueira controleert de bal met de borst. Cerqueira geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Cerqueira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tyma de bal. Blaise bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaise haalt uit met een fantastische trap. Angélico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

30e minuut.
Kerr geeft een hoge lob. Inworp. Iturralde González zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Corredor rent richting de bal. Arend is nu in balbezit. Arend draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Jaberg passt de bal zonder na te denken. Tyma is nu in balbezit. Anghelinii rent richting de bal. Tyma verovert de bal door een tackle van achteren. Tyma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Geană kopt de bal weg. Blaise bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaise schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - MaringáVasco 0:3

36e minuut.
Cerqueira passt de bal in één keer door. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană speelt de bal door. Blaise rent richting de bal. Blaise draait met de bal, schiet en ... Angélico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - MaringáVasco 0:4

38e minuut.
Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma verovert de bal door een tackle van achteren. Tyma geeft een hoge lob. Geană kopt de bal weg. Angélico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tyma is nu in balbezit. Tyma schiet op doel. Klungelig pakt Słyk de bal. Tyma is nu in balbezit. Tyma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mazurkijević trapt de bal weg van het doel. Cerqueira kopt de bal weg. Blaise bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaise draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 66%, MaringáVasco 34%.
Abuapuera - MaringáVasco 0:4

46e minuut.
Arend bereikt de bal nog maar net als eerste. Arend passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geană zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerqueira geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Khắc Vũ kopt de bal weg. Klungelig pakt Tyma de bal. Anghelinii is nu in balbezit. Tyma onderschept slim de pass. Tyma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tyma passt de bal met de wreef. Blaise rent richting de bal. Słyk begaat een overtreding. Blaise is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyma wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Xostikyan heeft problemen om de bal te vangen. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană passt de bal met de wreef. Blaise is nu in balbezit. Blaise haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - MaringáVasco 0:5

75e minuut.
Klungelig pakt Białas de bal. Jaberg met een sublieme pass. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma geeft een hoge lob. Geană krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Inworp. Cuéllar komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dobiecki niet meer kan verder spelen. Roczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 65%, MaringáVasco 35%.
Abuapuera - MaringáVasco 0:5