Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paranavaí França leite FC
Acp 1 Tactiek On Demand
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Doležel passt de bal met de wreef. Daar is Koev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syrovátka probeert naar een medespeler te passen. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - França leite FC 0:1

9e minuut.
Pessi rent richting de bal. Graber bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka begaat een overtreding. Syrovátka krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mazzotti kopt de bal weg. Doležel probeert naar een medespeler te passen. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Krok kopt de bal weg. Żelechowski is nu in balbezit. Koev rent richting de bal. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Şuteu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Syrovátka verovert de bal door een tackle van achteren. Syrovátka speelt de bal door. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski schiet op doel. Şuteu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - França leite FC 0:2

28e minuut.
Delle Fraine heeft problemen om de bal te vangen. Krok verovert de bal door een tackle van achteren. Krok probeert naar een medespeler te passen. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski schiet op doel. Şuteu bokst de bal weg.

31e minuut.
Vareta geeft een lange en hoge pass. Koev is nu in balbezit. Ebert begaat een overtreding. Ebert krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Doležel rent richting de bal. Doležel probeert naar een medespeler te passen. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Taishan onderschept slim de pass. Taishan geeft de bal voor. Koev rent richting de bal. Koev haalt uit met een fantastische trap. Şuteu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Żelechowski heeft problemen om de bal te vangen. Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żelechowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - França leite FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranavaí 65%, França leite FC 35%.
Paranavaí - França leite FC 0:3

58e minuut.
Doležel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doležel met een sublieme pass. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koev is nu in balbezit. Koev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taishan geeft de bal voor. Żelechowski controleert de bal met de borst. Żelechowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Syrovátka speelt de bal door. Doležel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doležel passt de bal zonder na te denken. Koev rent richting de bal. Koev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Delle Fraine stond buitenspel. Vareta neemt vlug de vrije trap. Daar is Kącki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Şuteu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thøgersen met de inworp. Ebert met een sublieme pass. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim haalt uit met een fantastische trap. de Minas Gerais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matthies is nu in balbezit. Matthies draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - França leite FC 1:3

72e minuut.
Pessi rent richting de bal. Krok onderschept slim de pass. Daar is Żelechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelechowski schiet op doel. Şuteu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - França leite FC 1:4

75e minuut.
Abrahim kopt de bal weg. Moises bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fraine onderschept slim de pass. Delle Fraine draait met de bal, schiet en ... de Minas Gerais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranavaí - França leite FC 2:4

77e minuut.
Thøgersen met de inworp. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka passt de bal met de wreef. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski schiet op doel. Şuteu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Doležel is nu in balbezit. Doležel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kącki de bal. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Şuteu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranavaí 70%, França leite FC 30%.
Paranavaí - França leite FC 2:4