Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico PRR Gatto Verde
hh Tactiek w4w3w3
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 42
adequate Schieten very good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Greco probeert naar een medespeler te passen. Yesyp is nu in balbezit. Yesyp passt de bal zonder na te denken. Shmarov is nu in balbezit. Shmarov schiet op doel. Japa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Agnesi speelt de bal door. Hročok geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Juantorena de bal. Silion rent richting de bal. Silion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nonnason is nu in balbezit. Nonnason geeft de bal voor. Yesyp heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz met een sublieme pass. Shmarov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Yesyp onderschept slim de pass. Yesyp passt de bal met de wreef. Greco geeft de bal voor. Shmarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmarov haalt uit met een fantastische trap. Japa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Okaso rent richting de bal. Agnesi onderschept slim de pass. Agnesi probeert naar een medespeler te passen. Shmarov is nu in balbezit. Shmarov schiet op doel. Japa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Noworyta speelt de bal door. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis rent richting de bal. Silion rent richting de bal. Silion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hročok met de inworp. Okaso kan de bal niet met de borst controleren. Agnesi met een sublieme pass. Yesyp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesyp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Greco met een sublieme pass. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia passt de bal met de wreef. Shmarov rent richting de bal. Shmarov schiet op doel. Japa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Buselli kopt de bal weg. Müller heeft problemen om de bal te vangen. Yesyp is nu in balbezit. Yesyp schiet op doel. Japa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - Gatto Verde 0:1

37e minuut.
Arancibia probeert naar een medespeler te passen. Greco is nu in balbezit. Greco geeft de bal voor. Yesyp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesyp haalt uit met een fantastische trap. Japa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nonnason de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ortiz zal de hoekschop nemen. Agnesi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Buselli met een snelle inworp. Agnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okaso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agnesi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yesyp zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

44e minuut.
Buselli passt de bal met de wreef. Agnesi probeert naar een medespeler te passen. Yesyp rent richting de bal. Yesyp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - Gatto Verde 0:2

45e minuut.
Torassa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 67%, Gatto Verde 33%.
atletico PRR - Gatto Verde 0:2

49e minuut.
Agnesi rent richting de bal. Agnesi geeft de bal voor. Nonnason heeft problemen om de bal te vangen. Yesyp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesyp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hročok heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buselli neemt de hoekschop. Yesyp krijgt zijn hoofd ertegen. Japa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Hročok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buselli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agnesi is nu in balbezit. Agnesi geeft een hoge lob. Japa bokst de bal weg.

54e minuut.
Greco met een sublieme pass. Torassa is nu in balbezit. Torassa probeert naar een medespeler te passen. Shmarov rent richting de bal. Shmarov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Noworyta onderschept slim de pass. Noworyta passt de bal zonder na te denken. Greco geeft een hoge lob. Shmarov is nu in balbezit. Shmarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Buselli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hročok de bal. Agnesi rent richting de bal. Agnesi haalt uit met een fantastische trap. Japa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - Gatto Verde 0:3

70e minuut.
Inworp. Giacobi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Torassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Torassa probeert naar een medespeler te passen. Yesyp is nu in balbezit. Yesyp draait met de bal, schiet en ... Japa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - Gatto Verde 0:4

74e minuut.
Arancibia speelt de bal door. Yesyp rent richting de bal. Nonnason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nonnason krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Buselli probeert naar een medespeler te passen. Agnesi rent richting de bal. Agnesi passt de bal met de wreef. Giacobi rent richting de bal. Giacobi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico PRR - Gatto Verde 0:5

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palumbi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Agnesi passt de bal zonder na te denken. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia passt de bal zonder na te denken. Palumbi is nu in balbezit. Palumbi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico PRR 69%, Gatto Verde 31%.
atletico PRR - Gatto Verde 0:5