Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaringáVasco Marialva
c1 Tactiek 352 Avançado
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 38.5
solid Schieten adequate
good Passen weak
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Boudet met een snelle inworp. Peteghem speelt de bal door. Babulewicz speelt de bal door. Ćostović rent richting de bal. Ćostović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nelo probeert naar een medespeler te passen. Ćostović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salcido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deike verovert de bal door een tackle van achteren. Deike geeft de bal voor. Janicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geană rent richting de bal. Geană draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Marialva 1:0

19e minuut.
Moose is nu in balbezit. Eleftherakis onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Arias ... Strafschop! Arias krijgt een gele kaart. Eleftherakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ćostović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Stafidă bokst de bal weg.

24e minuut.
Deros bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană verovert de bal door een tackle van achteren. Geană passt de bal zonder na te denken. Zhimo is nu in balbezit. Zhimo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ćostović kopt de bal weg. Cerqueira rent richting de bal. Cerqueira speelt de bal door. Geană is nu in balbezit. Geană haalt uit met een fantastische trap. Janicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Zhimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană schiet op doel. Janicki probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Deros de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Marialva 2:0

27e minuut.
Eleftherakis passt de bal in één keer door. Tyma controleert de bal met de borst. Tyma passt de bal in één keer door. Zhimo rent richting de bal. Zhimo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Janicki met een harde bal richting middenveld. Babulewicz controleert de bal met de borst. Tyma rent richting de bal. Tyma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Eleftherakis heeft problemen om de bal te vangen. Arias rent richting de bal. Eleftherakis onderschept slim de pass. Eleftherakis schiet op doel. Łaszcz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tyma verovert de bal door een tackle van achteren. Zhimo is nu in balbezit. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Marialva 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaringáVasco 36%, Marialva 64%.
MaringáVasco - Marialva 3:0

49e minuut.
Nelo onderschept slim de pass. Geană controleert de bal met de borst. Geană speelt de bal door. Zhimo is nu in balbezit. Zhimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Marialva 4:0

55e minuut.
Corpo speelt de bal door. Geană is nu in balbezit. Geană speelt de bal door. Zhimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhimo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gorgan met een sublieme pass. Ćostović rent richting de bal. Cerqueira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerqueira krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Peteghem passt de bal zonder na te denken. Geană speelt de bal door. Nelo verovert de bal door een tackle van achteren. Zhimo is nu in balbezit. Zhimo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Deros geeft de bal voor. Inworp. Deike met de inworp. Klungelig pakt Tyma de bal. Tyma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Geană is nu in balbezit. Geană draait met de bal, schiet en ... Janicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zhimo is nu in balbezit. Zhimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Marialva 5:0

66e minuut.
Babulewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pedalada komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Łaszcz rent richting de bal. Łaszcz geeft een lange en hoge pass. Zhimo kopt de bal weg. Daar is Geană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geană haalt uit met een fantastische trap. Janicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Deike de bal onder controle te krijgen. Deike geeft een lange en hoge pass. Deros heeft problemen om de bal te vangen. Geană is nu in balbezit. Geană haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Marialva 6:0

83e minuut.
Moose is nu in balbezit. Moose geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boudet met een snelle inworp. Ćostović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stafidă met een sublieme pass. Zhimo kopt de bal weg. Tyma rent richting de bal. Tyma schiet op doel. Janicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaringáVasco - Marialva 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaringáVasco 36%, Marialva 64%.
MaringáVasco - Marialva 7:0