Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marialva MaringáVasco
352 Avançado Tactiek c1
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 48
adequate Schieten very good
weak Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Janicki probeert naar een medespeler te passen. Tyma kopt de bal weg. Deros bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna schiet op doel. Janicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Cerqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Cerqueira speelt de bal door. Peteghem geeft een lange en hoge pass. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Boudet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peteghem met een snelle inworp. Geană is nu in balbezit. Geană geeft een hoge lob. Janicki bokst de bal weg. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - MaringáVasco 0:1

15e minuut.
Boudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudet geeft een hoge lob. Tyma kopt de bal weg. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ... Janicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Cerqueira probeert naar een medespeler te passen. Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Bendt Skov-Nielsen passt de bal in één keer door. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Bendt Skov-Nielsen met de inworp. Tyma geeft een lange en hoge pass. Geană kopt de bal weg. Reyna heeft problemen om de bal te vangen. Janicki bokst de bal weg. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - MaringáVasco 0:2

27e minuut.
Peteghem speelt de bal door. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - MaringáVasco 0:3

35e minuut.
Bendt Skov-Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćostović verovert de bal door een tackle van achteren. Cerqueira maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cerqueira moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cerqueira schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Łaszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Ćostović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendt Skov-Nielsen begaat een overtreding. Bendt Skov-Nielsen krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Daar is Bendt Skov-Nielsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyma rent richting de bal. Tyma passt de bal zonder na te denken. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 72%, MaringáVasco 28%.
Marialva - MaringáVasco 0:3

52e minuut.
Bendt Skov-Nielsen geeft een lange en hoge pass. Deros verovert de bal door een tackle van achteren. Peteghem geeft een lange en hoge pass. Geană is nu in balbezit. Geană haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gorgan probeert de bal aan de voet te houden. Peteghem rent richting de bal. Peteghem passt de bal zonder na te denken. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
López Clemente geeft de bal voor. Peteghem kopt de bal weg. Daar is Deros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna is nu in balbezit. Reyna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Bendt Skov-Nielsen met een sublieme pass. Geană is nu in balbezit. Geană draait met de bal, schiet en ... Janicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - MaringáVasco 0:4

79e minuut.
Reyna rent richting de bal. Deros is nu in balbezit. Reyna verovert de bal door een tackle van achteren. Reyna draait met de bal, schiet en ... Janicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marialva - MaringáVasco 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marialva 66%, MaringáVasco 34%.
Marialva - MaringáVasco 0:5