Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aragas United Abuapuera
compact teste Tactiek Recuperei
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 37.4
uitstekend Schieten matig
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


6e minuut.
Caro rent richting de bal. Caro passt de bal met de wreef. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hnát de bal onder controle te krijgen. Angélico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Abuapuera 1:0

13e minuut.
Caro rent richting de bal. Alpízar is nu in balbezit. Kraljević met een sublieme pass. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tromp kopt de bal weg. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae geeft een hoge lob. Kraljević is nu in balbezit. Kraljević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Alpízar rent richting de bal. Lescott verovert de bal door een tackle van achteren. Lescott speelt de bal door. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Angélico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ... Angélico bokst de bal weg.

20e minuut.
Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro passt de bal zonder na te denken. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. Angélico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Abuapuera 2:0

22e minuut.
Caro passt de bal met de wreef. Kraljević is nu in balbezit. Kraljević passt de bal zonder na te denken. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Popiołek passt de bal zonder na te denken. Caro is nu in balbezit. Caro passt de bal in één keer door. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Lescott speelt de bal door. Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević speelt de bal door. Daar is Ziegler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziegler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Lescott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lescott geeft een hoge lob. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Angélico werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

31e minuut.
Lescott met een snelle inworp. Caro rent richting de bal. Caro speelt de bal door. Kraljević is nu in balbezit. Kraljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Lescott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caro probeert naar een medespeler te passen. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lescott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caro rent richting de bal. Caro probeert naar een medespeler te passen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hnát rent richting de bal. Lescott onderschept slim de pass. Lescott passt de bal met de wreef. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Abuapuera 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 27%, Abuapuera 73%.
Aragas United - Abuapuera 3:0

48e minuut.
Lescott met een sublieme pass. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anghelinii krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Ziegler met een sublieme pass. Pokora rent richting de bal. Hnát schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hnát krijgt een gele kaart. Pokora raakt geblesseerd tijdens het duel. Lescott wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lescott passt de bal in één keer door. Caro heeft problemen om de bal te vangen. Caro speelt de bal door. Pokora is nu in balbezit. Pokora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Abuapuera 4:0

58e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Białas kopt de bal weg. Caro is nu in balbezit. Caro geeft een hoge lob. Pokora springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Caro probeert naar een medespeler te passen. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Abuapuera 5:0

79e minuut.
Kraljević is nu in balbezit. Kraljević passt de bal in één keer door. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Tromp de bal. Popiołek is nu in balbezit. Popiołek passt de bal in één keer door. Caro is nu in balbezit. Caro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Inworp. Kuyckx komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Stempski heeft problemen om de bal te vangen. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro passt de bal in één keer door. Pokora is nu in balbezit. Pokora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hnát geeft een hoge lob. Drăgan speelt de bal door. Wilga heeft problemen om de bal te vangen. Stempski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempski draait met de bal, schiet en ... Randa bokst de bal weg.

87e minuut.
Caro rent richting de bal. Caro passt de bal met de wreef. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel. Angélico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Abuapuera 6:0

90e minuut.
Białas is nu in balbezit. Caro onderschept slim de pass. Caro met een sublieme pass. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 34%, Abuapuera 66%.
Aragas United - Abuapuera 6:0