Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-05 21:58
  • Competitiewedstrijd: Torneio Paraná
  • Stadion: ABU Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Abuapuera Aragas United
Recuperei Tactiek compact teste
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 44.5
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora passt de bal met de wreef. Kraljević met een sublieme pass. Pokora probeert de bal met de borst te controleren. Pokora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kraljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević speelt de bal door. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Angélico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Aragas United 0:1

13e minuut.
Bescapé passt de bal in één keer door. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sérvio geeft een hoge lob. Daar is Hnát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hnát met een sublieme pass. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel. Angélico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Pokora controleert de bal met de borst. Lescott rent richting de bal. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Angélico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Aragas United 0:2

36e minuut.
Kraljević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hnát de bal. Pokora is nu in balbezit. Pokora draait met de bal, schiet en ... Angélico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Aragas United 0:3

43e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Bescapé met een sublieme pass. Pokora rent richting de bal. Marques Dias is nu in balbezit. Marques Dias haalt uit met een fantastische trap. Angélico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 67%, Aragas United 33%.
Abuapuera - Aragas United 0:3

55e minuut.
Vargas trapt de bal weg. Dhur kopt de bal weg. Popiołek is nu in balbezit. Tromp is nu in balbezit. Tromp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kraljević passt de bal zonder na te denken. Pokora is nu in balbezit. Klungelig pakt Lescott de bal. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Białas geeft een hoge lob. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp haalt uit met een fantastische trap. Randa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Dhur rent richting de bal. Bescapé schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dhur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuyckx komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 58%, Aragas United 42%.
Abuapuera - Aragas United 0:3